Synkroniser adgangskoder med alle dine enheder

Du kan logge ind på flere forskellige enheder, hvis du gemmer dine adgangskoder på din Google-konto. Når du er logget ind på Chrome eller på din Android-enhed, kan du vælge at synkronisere dine adgangskoder med din Google-konto.

Adgangskoder til bestemte apps eller websites vises ikke i andre apps eller på andre websites.

Gem adgangskoder på din konto

Hvis Få tilbudt at gemme adgangskoder er aktiveret, når du logger ind på websites i Chrome eller i visse apps på din Android-enhed, vil du blive spurgt, om du vil gemme dine loginoplysninger. Se, hvordan du administrerer gemte adgangskoder.

Hvis du vil gemme din adgangskode til websitet eller appen, skal du vælge Gem. Hvis du har mere end én Google-konto logget ind på din Android-enhed, kan du vælge den konto, du vil gemme adgangskoden på.

Du kan altid se dine gemte adgangskoder på passwords.google.com eller i Chrome-indstillingerne.

Stop med at tilbyde at gemme adgangskoder

Du kan få Chrome til at huske adgangskoder til websites og logge dig ind automatisk ved hjælp af de adgangskoder, der er gemt på din Google-konto.

Hvis du ikke vil gemme adgangskoder på din Google-konto, kan du slå indstillingen fra:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og dernæst Adgangskoder.
  3. Deaktiver Få tilbudt at gemme adgangskoder.

Stop med at tilbyde at gemme adgangskoder til bestemte websites eller apps

Du kan vælge, at adgangskoder til bestemte websites aldrig skal gemmes. Når du bliver spurgt, om du vil gemme en adgangskode, skal du vælge Aldrig. Du bliver ikke tilbudt at gemme denne adgangskode igen.

Du kan se eller administrere de websites, der aldrig tilbyder at gemme adgangskoder:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og dernæst Adgangskoder.
  3. Under "Aldrig gemt" kan du se de websites, hvor du aldrig bliver tilbudt at gemme adgangskoder. Du kan fjerne et website ved at klikke på Fjern Fjern.