Sincronitzar les contrasenyes en tots els dispositius

Si deseu les contrasenyes al Compte de Google, podreu iniciar la sessió en diferents dispositius. Ho podeu decidir en iniciar la sessió a Chrome o al dispositiu Android.

La contrasenya d'una aplicació o d'un lloc web no es mostrarà en altres aplicacions o llocs web.

Desar contrasenyes al compte

Si l'opció Ofereix desar contrasenyes està activada, quan inicieu la sessió en llocs web a Chrome o en algunes aplicacions al dispositiu Android, se us demanarà si voleu desar la informació d'inici de sessió. Obteniu informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades.

Per desar la contrasenya del lloc web o de l'aplicació, seleccioneu Desa. Si teniu la sessió iniciada al dispositiu Android amb més d'un Compte de Google, podeu triar en quin voleu desar la contrasenya.

Les contrasenyes desades es poden consultar en qualsevol moment a l'adreça passwords.google.com o a la configuració de Chrome.

Deixar de preguntar si es desen les contrasenyes

Podeu permetre que Chrome recordi les contrasenyes dels llocs web i que hi iniciï la sessió automàticament utilitzant les contrasenyes desades al vostre Compte de Google.

Si no voleu que les contrasenyes es desin al Compte de Google, podeu desactivar aquesta opció de configuració seguint aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil Després Contrasenyes.
  3. Desactiveu l'opció Ofereix desar contrasenyes.

Deixar de preguntar si es desen les contrasenyes d'aplicacions o llocs web concrets

Podeu triar si voleu que no es desin mai les contrasenyes de llocs web concrets. Quan se us demani si voleu desar una contrasenya, seleccioneu Mai i no se us tornarà a preguntar si voleu desar-la.

Podeu consultar o gestionar els llocs web que mai no us preguntaran si voleu desar les contrasenyes. Seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil Després Contrasenyes.
  3. A "Contrasenyes que no es desen mai", veureu els llocs web que mai no us preguntaran si voleu desar les contrasenyes. Per suprimir un lloc web d'aquesta llista, feu clic a Suprimeix Suprimeix.