Sincronitzar les contrasenyes en tots els dispositius

Podeu iniciar la sessió en aplicacions i llocs web des de diferents dispositius utilitzant les contrasenyes que teniu desades al Compte de Google si feu el següent:

Desar contrasenyes al Compte de Google

Si l'opció Pregunta'm si vull desar les contrasenyes està activada, se us preguntarà si voleu que es desin les contrasenyes dels llocs web i de les aplicacions en iniciar-hi la sessió a Android o Chrome.

Per desar la contrasenya d'un lloc web o d'una aplicació, seleccioneu Desa. Si teniu la sessió iniciada al dispositiu Android amb més d'un Compte de Google, podeu triar en quin voleu desar la contrasenya.

Podeu gestionar les contrasenyes desades sempre que vulgueu a passwords.google.com o Chrome.

Gestionar les preguntes per desar contrasenyes

Podeu permetre que Chrome recordi les contrasenyes dels llocs web i que hi iniciï la sessió automàticament utilitzant les contrasenyes desades al vostre Compte de Google.

L'opció Pregunta'm si vull desar les contrasenyes està activada de manera predeterminada, però la podeu desactivar o tornar a activar-la.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil Després Contrasenyes.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Pregunta'm si vull desar les contrasenyes.

Gestionar les preguntes per desar les contrasenyes d'aplicacions i llocs web concrets

Podeu definir que mai no es desin les contrasenyes de llocs web concrets. Quan se us demani si voleu desar una contrasenya, seleccioneu Mai i no se us tornarà a preguntar si voleu desar-la.

Podeu consultar o gestionar els llocs web que mai no us preguntaran si voleu desar les contrasenyes. Seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil Després Contrasenyes.
  3. A "Contrasenyes que no es desen mai", veureu els llocs web que mai no us preguntaran si voleu desar les contrasenyes. Per suprimir un lloc web d'aquesta llista, feu clic a Suprimeix Suprimeix.

Gestionar l'inici de sessió automàtic

Podeu iniciar la sessió automàticament en llocs web i aplicacions utilitzant la informació que heu desat. També podeu desactivar l'opció Inici de sessió automàtic si voleu proporcionar una confirmació abans d'iniciar la sessió.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil Després Contrasenyes.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Inici de sessió automàtic.