Sincronitzar les contrasenyes en tots els dispositius

Podeu iniciar la sessió amb les contrasenyes desades en diferents dispositius mitjançant Smart Lock per a contrasenyes. De fet, Smart Lock sincronitza les contrasenyes amb el vostre compte de Google, sempre que tingueu la sessió iniciada a Chrome o al dispositiu Android.

La contrasenya d'una aplicació o d'un lloc no es mostra en altres aplicacions o llocs. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes de llocs web.

Desar contrasenyes al compte

Si la funció Smart Lock per a contrasenyes està activada, quan inicieu la sessió en llocs web a Chrome o en algunes aplicacions al dispositiu Android, se us demanarà si voleu desar la informació d'inici de sessió.

Per desar la contrasenya del lloc web o de l'aplicació, seleccioneu Desa. Si teniu la sessió iniciada amb més d'un compte de Google al dispositiu Android, podeu triar en quin compte voleu desar la contrasenya.

Les contrasenyes desades es poden consultar en qualsevol moment a l'adreça passwords.google.com o a la configuració de Chrome.

Activar Smart Lock per a contrasenyes

La funció Smart Lock per a contrasenyes està activada de manera predeterminada, però podeu desactivar-la i tornar a activar-la seguint aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més Després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Contrasenyes i formularis", feu clic a Gestiona les contrasenyes.
  5. Activeu aquesta opció de configuració. Se us oferirà la possibilitat de desar les contrasenyes de llocs web a Chrome, perquè hi pugueu iniciar la sessió amb les contrasenyes desades al vostre compte de Google.
  6. Activeu l'opció Inici de sessió automàtic. Iniciareu la sessió automàticament a les aplicacions i als llocs web compatibles que tingueu connectats al vostre compte de Google en tots els dispositius.

Desactivar Smart Lock per a contrasenyes en llocs o aplicacions concrets

Podeu triar si voleu que no es desin mai contrasenyes en determinats llocs web. Quan se us demani si voleu desar una contrasenya amb Smart Lock, seleccioneu Mai. No se us tornarà a oferir desar-la.

Podeu consultar o gestionar els llocs web que mai no s'oferiran a desar les contrasenyes. Seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més Després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Contrasenyes i formularis", feu clic a Gestiona les contrasenyes.
  5. A "Contrasenyes que no es desen mai", veureu els llocs web en què mai no s'oferirà la possibilitat de desar-ne les contrasenyes. Per suprimir un lloc web, feu clic a Més Més Després Suprimeix Suprimeix.