Sincronitzar les contrasenyes en tots els dispositius

Podeu iniciar la sessió en aplicacions i llocs web des de diferents dispositius utilitzant les contrasenyes que teniu desades al Compte de Google si feu el següent:

Desar contrasenyes al Compte de Google

Si l'opció Pregunta'm si vull desar les contrasenyes està activada, se us preguntarà si voleu que es desin les contrasenyes dels llocs web i de les aplicacions en iniciar-hi la sessió a Android o Chrome.

Per desar la contrasenya d'un lloc web o d'una aplicació, seleccioneu Desa. Si teniu la sessió iniciada al dispositiu Android amb més d'un Compte de Google, podeu triar en quin voleu desar la contrasenya.

Podeu gestionar les contrasenyes desades sempre que vulgueu a passwords.google.com o Chrome.

Gestionar les preguntes per desar contrasenyes

Podeu permetre que Chrome recordi les contrasenyes dels llocs web i que hi iniciï la sessió automàticament utilitzant les contrasenyes desades al vostre Compte de Google.

L'opció Pregunta'm si vull desar les contrasenyes està activada de manera predeterminada, però la podeu desactivar o tornar a activar-la.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu i, a continuació, Google i, a continuació, Compte de Google.
  2. A la part superior, desplaceu-vos cap a la dreta i toqueu Seguretat.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a "Inicia la sessió en altres llocs web" i toqueu Contrasenyes desades.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Pregunta'm si vull desar les contrasenyes.

Gestionar les preguntes per desar les contrasenyes d'aplicacions concretes

Podeu definir que mai no es desin les contrasenyes d'aplicacions concretes que tingueu instal·lades al dispositiu. Quan se us demani si voleu desar una contrasenya, seleccioneu Mai i no se us tornarà a preguntar si voleu desar-la.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu i, a continuació, Google i, a continuació, Compte de Google.
  2. A la part superior, desplaceu-vos cap a la dreta i toqueu Seguretat.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a "Inicia la sessió en altres llocs web" i toqueu Contrasenyes desades.
  4. Desplaceu-vos cap avall fins a "Bloquejades".
  5. En aquesta secció podreu fer el següent:
    • Impedir que se us pregunti si voleu desar la contrasenya d'una aplicació concreta. Toqueu Afegeix Afegeix un usuari i trieu l'aplicació que vulgueu bloquejar.
    • Permetre que se us pregunti si voleu desar la contrasenya d'una aplicació concreta. Al costat de l'aplicació que vulgueu desbloquejar, toqueu Menú Més i, a continuació, Suprimeix.

Gestionar l'inici de sessió automàtic

Podeu iniciar la sessió automàticament en llocs web i aplicacions utilitzant la informació que heu desat. També podeu desactivar l'inici de sessió automàtic si voleu proporcionar una confirmació abans d'iniciar la sessió.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu i, a continuació, Google i, a continuació, Compte de Google.
  2. A la part superior, desplaceu-vos cap a la dreta i toqueu Seguretat.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a "Inicia la sessió en altres llocs web" i toqueu Contrasenyes desades.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Inici de sessió automàtic.