Utilitzar contrasenyes en tots els dispositius

Per iniciar la sessió en aplicacions i llocs web des de diferents dispositius utilitzant les contrasenyes que teniu desades al Compte de Google, feu alguna de les accions següents:

• Activar la sincronització a Chrome en un dispositiu Android.
  • Iniciar la sessió a Chrome a l'ordinador.

Desar contrasenyes al Compte de Google

Si l'opció Ofereix desar contrasenyes està activada, se't preguntarà si vols que es desin les contrasenyes quan iniciïs la sessió en llocs web i aplicacions a Android o Chrome.

Per desar la contrasenya d'un lloc web o d'una aplicació, selecciona Desa. Si tens la sessió iniciada en més d'un Compte de Google al dispositiu, pots triar en quin vols desar la contrasenya.

Pots gestionar les contrasenyes desades sempre que vulguis a passwords.google.com o Chrome.

Gestionar els oferiments per desar contrasenyes

Pots permetre que Chrome recordi les contrasenyes dels llocs web i que hi iniciï la sessió automàticament utilitzant les contrasenyes desades al teu Compte de Google.

L'opció "Ofereix desar contrasenyes" està activada de manera predeterminada, però la pots desactivar o tornar a activar.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Google A continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  3. Al menú, toca Seguretat.
  4. Desplaça't cap avall fins a "Inici de sessió en altres llocs web".
  5. Toca Gestor de contrasenyes A continuació, Configuració Configuració.
  6. Activa o desactiva l'opció Ofereix desar contrasenyes.

Gestionar els oferiments per desar les contrasenyes d'aplicacions concretes

Pots triar que mai no es desin les contrasenyes d'aplicacions concretes que tinguis instal·lades al dispositiu. Quan se't demani si vols desar una contrasenya, selecciona Mai i no se't tornarà a preguntar si vols desar-la.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Google A continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  3. Al menú, toca Seguretat.
  4. Desplaça't cap avall fins a "Inici de sessió en altres llocs web".
  5. Toca Gestor de contrasenyes A continuació, Configuració Configuració.
  6. Desplaça't cap avall fins a "Aplicacions i llocs web rebutjats".
  7. Aquí pots fer el següent:
    • Bloquejar els oferiments per desar una contrasenya d'una aplicació concreta: toca Afegeix-ne més i tria l'aplicació que vulguis bloquejar.
    • Desbloquejar els oferiments per desar una contrasenya d'una aplicació concreta: al costat de l'aplicació que vulguis desbloquejar, toca Suprimeix Suprimeix.

Gestionar l'inici de sessió automàtic

Pots iniciar la sessió automàticament en llocs web i aplicacions utilitzant la informació que has desat. També pots desactivar l'opció d'inici de sessió automàtic si vols proporcionar una confirmació abans d'iniciar la sessió.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Google A continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  3. Al menú, toca Seguretat.
  4. Desplaça't cap avall fins a "Inici de sessió en altres llocs web".
  5. Toca Gestor de contrasenyes A continuació, Configuració Configuració.
  6. Activa o desactiva l'opció Inici de sessió automàtic.
true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.