Google-tilin PIN-koodin luominen tai vaihtaminen

Jotkin tuotteet pyytävät sinua antamaan Google-tilin PIN-koodin, ennen kuin voit esimerkiksi määrittää laitteen, tehdä ostoksen tai käyttää tiettyjä muita toimintoja.

PIN-koodin käyttötarkoitukset

Sinua pyydetään antamaan Google-tilin PIN-koodi tietyissä tilanteissa. PIN-koodia pyydetään esimerkiksi silloin, kun

• hyväksyt ostoksen Google Playssa (valinnainen)
  • lähetät rahaa Google Paylla
  • määrität Roku-laitetta (PIN-koodia käytetään Google Play Elokuvien ja TV:n lisäämiseen)
  • ostat jotakin Google Playsta Daydream-tilassa.

Google-tilin PIN-koodi ei ole yhteydessä muiden Google-tuotteiden, kuten Google Voicen ja Google Adsin, PIN-koodeihin.

PIN-koodin luominen

Jos sinun täytyy luoda PIN-koodi, saat ohjeet sitä varten. PIN-koodi luodaan tavallisesti osana määritystä tai ostoksen tekemistä.

Voit luoda PIN-koodin myös seuraavasti:

1. Siirry Google-tilisi PIN-koodi-kohtaan. Kirjaudu tarvittaessa sisään.
  2. Valitse Luo PIN-koodi.
  3. Valitse vahva PIN-koodi ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.
    • Älä käytä syntymäpäivääsi tai muita helposti arvattavia numeroita.
    • Älä käytä PIN-koodia, jota käytät jo jossakin muualla.
    • Älä käytä järjestyksessä olevia numeroita (esim. 1234 tai 9876).
  4. Valitse Tallenna.

PIN-koodin vaihtaminen

1. Avaa Google-tilisi. Kirjaudu tarvittaessa sisään.
  2. Valitse Sisäänkirjautuminen ja tietoturva ‑osiosta Kirjautuminen Googleen.
  3. Valitse Google-tilin PIN-koodi. Kirjaudu tarvittaessa uudelleen sisään.
  4. Valitse Vaihda PIN-koodi.
  5. Valitse vahva PIN-koodi ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.
  6. Valitse Tallenna.