Crear o canviar el PIN del compte de Google

Alguns productes us demanen el PIN del compte de Google per poder fer determinades accions, com ara configurar un dispositiu o fer una compra.

Quan es pot fer servir el PIN

Se us demanarà que utilitzeu el PIN del compte de Google en diverses situacions, incloses les següents:

• Quan aproveu compres a Google Play (opcional).
  • Quan envieu diners a algú a Google Wallet.
  • Quan configureu un dispositiu Roku. Utilitzareu el PIN per afegir Google Play Pel·lícules i TV.
  • Quan compreu alguna cosa de Google Play a Daydream.

El PIN del compte de Google és diferent de la resta de números PIN que pugueu tenir en altres productes de Google, com ara Google Voice i AdWords.

Crear un PIN

Si heu de crear un PIN, es mostraran les instruccions per fer-ho. Aquest pas sol formar part d'un procés de configuració o de compra.

També podeu crear un PIN seguint aquests passos:

1. Inicieu la sessió a la pàgina del PIN del compte de Google.
  2. Seleccioneu Crea el PIN.
  3. Trieu un PIN segur i seguiu les instruccions.
    • No feu servir la vostra data de naixement ni altres números que siguin fàcils d'endevinar.
    • No utilitzeu el mateix PIN que feu servir per a una altra cosa.
    • No feu servir xifres correlatives, com ara "1234" o "9876".
  4. Seleccioneu Desa.

Canviar el PIN

1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Inici de sessió i seguretat", seleccioneu Inici de sessió a Google.
  3. Trieu PIN del compte de Google Després Canvia el PIN.
  4. Trieu un PIN segur i seguiu les instruccions.
  5. Seleccioneu Desa.