Crear o canviar el PIN del compte de Google

Alguns productes us demanen el PIN del compte de Google per poder fer determinades accions, com ara configurar un dispositiu o fer una compra.

Quan es pot fer servir el PIN

Se us demanarà que utilitzeu el PIN del compte de Google en diverses situacions, incloses les següents:

• Quan aproveu compres a Google Play (opcional).
  • Quan envieu diners a algú a Google Pay.
  • Quan configureu un dispositiu Roku. Utilitzareu el PIN per afegir Google Play Pel·lícules i TV.
  • Quan compreu alguna cosa de Google Play a Daydream.

El PIN del compte de Google és diferent de la resta de números PIN que pugueu tenir en altres productes de Google, com ara Google Voice i AdWords.

Crear un PIN

Si heu de crear un PIN, es mostraran les instruccions per fer-ho. Aquest pas sol formar part d'un procés de configuració o de compra.

També podeu crear un PIN seguint aquests passos:

1. Obriu la secció PIN del compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. Seleccioneu Crea el PIN.
  3. Trieu un PIN segur i seguiu els passos en pantalla.
    • No feu servir la vostra data de naixement ni altres números que siguin fàcils d'endevinar.
    • No utilitzeu el mateix PIN que feu servir per a una altra cosa.
    • No feu servir xifres correlatives, com ara "1234" o "9876".
  4. Seleccioneu Desa.

Canviar el PIN

1. Obriu el compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. A "Inici de sessió i seguretat", seleccioneu Inici de sessió a Google.
  3. Trieu PIN del compte de Google. És possible que hàgiu de tornar a iniciar la sessió.
  4. Trieu Canvia el PIN.
  5. Trieu un PIN segur i seguiu els passos en pantalla.
  6. Seleccioneu Desa.