Slå informasjonskapsler på eller av

For å bruke Google-kontoen din i en nettleser (for eksempel Chrome eller Safari), slå på informasjonskapsler – hvis du ikke allerede har gjort det.

Viktig: Hvis du ser en melding om at informasjonskapsler er slått av, må du slå dem på for å bruke kontoen din.

I Chrome-appen

Informasjonskapsler er slått på automatisk og holdes påslått. Finn ut hvordan du sletter informasjonskapsler.

I Safari-appen

1. Følg veiledningen for å slå informasjonskapsler på eller av.
  2. Vent i fem minutter, og åpne Safari-appen.

I andre nettleserapper

Sjekk nettstedet for brukerstøtte for den aktuelle nettleseren for å få veiledning.

Slik er informasjonskapsler nyttige

Informasjonskapsler er filer opprettet av nettstedene du besøker. De gjør brukeropplevelsen din på nettet enklere ved å lagre nettlesingsinformasjon. Med informasjonskapsler kan nettsteder

• holde deg pålogget
  • huske innstillinger for nettsteder
  • vise innhold som er relevant der du er

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenestene våre. For å finne ut mer, les personvernreglene våre.

Løs problemer

Hvis du ikke kan bruke Google-kontoen din og ser en melding om at informasjonskapsler er slått av:

1. Følg trinnene ovenfor for å slå på informasjonskapsler.
  2. Prøv å logge på igjen.

Hvis du fortsatt får feilmeldingen, sjekk ut løsningene i listen nedenfor. Prøv hver løsning, og prøv deretter å logge på.