We've gotten reports about some users being signed out of their accounts unexpectedly. We're investigating, but not to worry: there is no indication that this is connected to any phishing or account security threats. Please try to sign-in again at accounts.google.com and if you cannot remember your password, please use this link to recover your password. If you use 2-Step Verification, there may have been a delay in receiving your SMS code. Please try again or use backup codes.

Slå informasjonskapsler av eller på

Hvis du prøver å bruke Google-kontoen din og du ser en melding om at nettleserens funksjonalitet for informasjonskapsler er slått av, er sannsynligvis informasjonskapslene i nettleseren din slått av. Du må slå dem på for å bruke Google-kontoen din.

Sånn slår du på informasjonskapsler
Google Chrome
  1. Velg Mer Mer på verktøyraden i nettleseren din.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Vis avanserte innstillinger nær bunnen av siden.
  4. I «Personvern»-delen velger du Innholdsinnstillinger.
  5. Velg Tillat at lokale data konfigureres (anbefalt).
  6. Velg Ferdig.

Finn ut mer om administrering av informasjonskapslene dine i Google Chrome, f.eks. hvordan du blokkerer informasjonskapsler fra tredjeparter.

Andre nettlesere

Sjekk hjelperessursene for nettleseren din.

Sånn slår du av informasjonskapsler
Google Chrome
  1. Velg Mer Mer på verktøyraden i nettleseren din.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Vis avanserte innstillinger nær bunnen av siden.
  4. I «Personvern»-delen velger du Innholdsinnstillinger.
  5. Velg Blokkér nettsteder fra å lagre data.
  6. Velg Ferdig.
Andre nettlesere

Sjekk hjelperessursene for nettleseren din.

Fordeler ved å slå på informasjonskapsler

Hvis du slår på informasjonskapsler, får du en bedre nettopplevelse. Informasjonskapsler er filer som opprettes av nettsteder du har besøkt, og lagrer informasjon, for eksempel hvilket språk du foretrekker eller profilinformasjon.

Hos Google bruker vi informasjonskapsler for å forbedre kvaliteten på tjenestene våre. Hvis du vil ha mer informasjon om informasjonskapsler, kan du lese personvernreglene våre.

Løsing av problemer med informasjonskapsler

Hvis du har slått på informasjonskapsler i nettleseren din, men du ser fortsatt en feilmelding, kan du prøve å åpne et nytt vindu i nettleseren eller lukke andre faner.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve å tømme bufferen og fjerne informasjonskapslene.