Slå informasjonskapsler av eller på

Hvis du prøver å bruke Google-kontoen din og du ser en melding om at nettleserens funksjonalitet for informasjonskapsler er slått av, er sannsynligvis informasjonskapslene i nettleseren din slått av. Du må slå dem på for å bruke Google-kontoen din.

Sånn slår du på informasjonskapsler
Google Chrome
  1. Velg Chrome-menyikonet Chrome menu.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Vis avanserte innstillinger nær bunnen av siden.
  4. I «Personvern»-delen velger du Innholdsinnstillinger.
  5. Velg Tillat at lokale data konfigureres (anbefalt).
  6. Velg Ferdig.

Finn ut mer om administrering av informasjonskapslene dine i Google Chrome, f.eks. hvordan du blokkerer dem fra tredjeparter.

Andre nettlesere

Sjekk hjelperessursene for nettleseren din.

Sånn slår du av informasjonskapsler
Google Chrome
  1. Velg Chrome-menyikonet Chrome menu.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Vis avanserte innstillinger nær bunnen av siden.
  4. I «Personvern»-delen velger du Innholdsinnstillinger.
  5. Velg Blokkér nettsteder fra å lagre data.
  6. Velg Ferdig.
Andre nettlesere

Sjekk hjelperessursene for nettleseren din.

Fordeler ved å slå på informasjonskapsler

Hvis du slår på informasjonskapsler, blir det enklere å surfe på nettet. Informasjonskapsler er filer som opprettes av nettsteder du har besøkt, og lagrer informasjon, for eksempel hvilket språk du foretrekker eller profilinformasjon.

Hos Google bruker vi informasjonskapsler for å forbedre kvaliteten på tjenestene våre. Hvis du vil ha mer informasjon om informasjonskapsler, kan du lese personvernreglene våre.

Løsing av problemer med informasjonskapsler

Hvis du har slått på informasjonskapsler i nettleseren din, men du ser fortsatt en feilmelding, kan du prøve å åpne et nytt vindu i nettleseren eller lukke andre faner.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve å tømme bufferen og fjerne informasjonskapslene.