Hvis du nylig har blitt logget av kontoen din, bør du logge på med det vanlige brukernavnet og passordet ditt på https://accounts.google.com. Hvis du ikke husker passordet eller av en annen grunn ikke kan logge på, kan du gå hit for å gjenopprette passordet. Brukerstøtten vår kan ikke hjelpe deg med passordproblemer, så du bør prøve å løse dette problemet på nettet.

Slå informasjonskapsler av eller på

Hvis du prøver å bruke Google-kontoen din og du ser en melding om at nettleserens funksjonalitet for informasjonskapsler er slått av, er sannsynligvis informasjonskapslene i nettleseren din slått av. Du må slå dem på for å bruke Google-kontoen din.

Sånn slår du på informasjonskapsler
Google Chrome
  1. Velg Mer Mer på verktøyraden i nettleseren din.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Vis avanserte innstillinger nær bunnen av siden.
  4. I «Personvern»-delen velger du Innholdsinnstillinger.
  5. Velg Tillat at lokale data konfigureres (anbefalt).
  6. Velg Ferdig.

Finn ut mer om administrering av informasjonskapslene dine i Google Chrome, f.eks. hvordan du blokkerer informasjonskapsler fra tredjeparter.

Andre nettlesere

Sjekk hjelperessursene for nettleseren din.

Sånn slår du av informasjonskapsler
Google Chrome
  1. Velg Mer Mer på verktøyraden i nettleseren din.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Vis avanserte innstillinger nær bunnen av siden.
  4. I «Personvern»-delen velger du Innholdsinnstillinger.
  5. Velg Blokkér nettsteder fra å lagre data.
  6. Velg Ferdig.
Andre nettlesere

Sjekk hjelperessursene for nettleseren din.

Fordeler ved å slå på informasjonskapsler

Hvis du slår på informasjonskapsler, får du en bedre nettopplevelse. Informasjonskapsler er filer som opprettes av nettsteder du har besøkt, og lagrer informasjon, for eksempel hvilket språk du foretrekker eller profilinformasjon.

Hos Google bruker vi informasjonskapsler for å forbedre kvaliteten på tjenestene våre. Hvis du vil ha mer informasjon om informasjonskapsler, kan du lese personvernreglene våre.

Løsing av problemer med informasjonskapsler

Hvis du har slått på informasjonskapsler i nettleseren din, men du ser fortsatt en feilmelding, kan du prøve å åpne et nytt vindu i nettleseren eller lukke andre faner.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve å tømme bufferen og fjerne informasjonskapslene.