Slå informasjonskapsler av eller på

For å bruke Google-kontoen din i en nettleser (for eksempel Chrome eller Safari), slå på informasjonskapsler – hvis du ikke allerede har gjort det.

Viktig: Hvis du ser en melding om at informasjonskapsler er slått av, må du slå dem på for å bruke kontoen din.

Slå på informasjonskapsler på eller av

I Chrome

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Innstillinger.
  3. Klikk på Avansert nederst.
  4. Klikk på Innstillinger for innhold under «Personvern og sikkerhet».
  5. Klikk på Informasjonskapsler.
  6. Her kan du:
    • Slå på informasjonkapsler: Slå på bryteren ved siden av «Blokkert».
    • Slå av informasjonskapsler: Slå av La nettsteder lagre og lese data i informasjonskapsler.

Finn ut hvordan du kan endre flere innstillinger for informasjonskapsler i Chrome.

I andre nettlesere

Sjekk nettstedet for brukerstøtte for den aktuelle nettleseren for å få veiledning.

Slik er informasjonskapsler nyttige

Informasjonskapsler er filer opprettet av nettstedene du besøker. De gjør brukeropplevelsen din på nettet enklere ved å lagre nettlesingsinformasjon. Med informasjonskapsler kan nettsteder

• holde deg pålogget
  • huske innstillingene for nettstedet
  • vise innhold som er relevant i nærområdet

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenestene våre. For å finne ut mer, les personvernreglene våre.

Løs problemer

Hvis du ikke kan bruke Google-kontoen din og ser en melding om at informasjonskapsler er slått av:

1. Følg trinnene ovenfor for å slå på informasjonskapsler.
  2. Prøv å logge på igjen.

Hvis du fortsatt får feilmeldingen, finner du noen mulige løsninger her. Prøv hver løsning, og prøv deretter å logge på.