Slå informasjonskapsler av eller på

Hvis du prøver å bruke Google-kontoen din og du ser en melding om at nettleserens funksjonalitet for informasjonskapsler er slått av, er sannsynligvis informasjonskapslene i nettleseren din deaktivert. Du må slå dem på for å bruke Google-kontoen din.

Sånn aktiverer du informasjonskapsler
Google Chrome
  1. Velg Mer Mer på verktøyraden i nettleseren og deretter Innstillinger.
  2. Velg Vis avanserte innstillinger nede på siden.
  3. Velg Innstillinger for innhold under «Personvern».
  4. Velg Informasjonskapsler.
  5. Slå på Tillat at nettsteder lagrer data på maskinen (anbefales).

Finn ut mer om administrering av innstillingene for informasjonskapsler i Google Chrome – for eksempel hvordan du blokkerer informasjonskapsler fra tredjeparter.

iOS Safari

1. Trykk på Innstillinger Innstillinger på telefonen.
  2. Trykk på Safari og deretter Blokker infokapsler og deretter Tillat alltid.
  3. Vent i fem minutter, og åpne appen.
Andre nettlesere

Sjekk hjelperessursene for nettleseren du bruker.

Sånn deaktiverer du informasjonskapsler
Google Chrome
  1. Velg Mer Mer på verktøyraden i nettleseren og deretter Innstillinger.
  2. Velg Vis avanserte innstillinger nede på siden.
  3. Velg Innstillinger for innhold under «Personvern».
  4. Velg Informasjonskapsler.
  5. Slå av Tillat at nettsteder lagrer data på maskinen (anbefales).

iOS Safari

1. Trykk på Innstillinger Innstillinger på telefonen.
  2. Trykk på Safari og deretter Blokker infokapsler og deretter Tillat alltid.
  3. Vent i fem minutter, og åpne appen.
Andre nettlesere

Sjekk hjelperessursene for nettleseren du bruker.

Fordeler ved å slå på informasjonskapsler

Hvis du slår på informasjonskapsler, får du en bedre nettopplevelse. Informasjonskapsler er filer som opprettes av nettsteder du har besøkt, og lagrer informasjon, for eksempel hvilket språk du foretrekker eller profilinformasjon.

Hos Google bruker vi informasjonskapsler for å forbedre kvaliteten på tjenestene våre. Hvis du vil ha mer informasjon om informasjonskapsler, kan du lese personvernreglene våre.

Løs problemer med informasjonskapsler

Hvis du har slått på informasjonskapsler i nettleseren din, men du fortsatt ser en feilmelding, kan du prøve å åpne et nytt vindu i nettleseren eller lukke andre faner.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve å tømme bufferen og fjerne informasjonskapslene.