Slå informasjonskapsler på eller av

For å bruke Google-kontoen din i en nettleser (for eksempel Chrome eller Safari), slå på informasjonskapsler – hvis du ikke allerede har gjort det.

Viktig: Hvis du ser en melding om at informasjonskapsler er slått av, må du slå dem på for å bruke kontoen din.

I Chrome

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Merog så Innstillinger.
  3. Klikk på Nettstedsinnstillinger under «Personvern og sikkerhet».
  4. Klikk på Informasjonskapsler fra tredjeparter.
  5. Velg et alternativ:
    • Tillat informasjonskapsler fra tredjeparter.
    • Blokker informasjonskapsler fra tredjeparter i Inkognitomodus.
    • Blokker informasjonskapsler fra tredjeparter.
      • Hvis du blokkerer informasjonskapsler fra tredjeparter, blir alle informasjonskapsler fra tredjeparter fra andre nettsteder blokkert, unntatt for nettsteder som er tillatt på unntakslisten.

Finn ut hvordan du kan endre flere innstillinger for informasjonskapsler i Chrome.

I andre nettlesere

Du finner veiledning på nettstedet for brukerstøtte for den aktuelle nettleseren.

Slik er informasjonskapsler nyttige

Informasjonskapsler er filer opprettet av nettstedene du besøker. De gjør brukeropplevelsen din på nettet enklere ved å lagre nettlesingsinformasjon. Med informasjonskapsler kan nettsteder

• holde deg pålogget
  • huske innstillinger for nettsteder
  • vise innhold som er relevant der du er

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenestene våre. For å finne ut mer, les personvernreglene våre.

Løs problemer

Hvis du ikke kan bruke Google-kontoen din og ser en melding om at informasjonskapsler er slått av:

1. Følg trinnene ovenfor for å slå på informasjonskapsler.
  2. Prøv å logge på igjen.

Hvis du fortsatt får feilmeldingen, sjekk ut løsningene i listen nedenfor. Prøv hver løsning, og prøv deretter å logge på.