Cookies in- en uitschakelen

Als u uw Google-account probeert te gebruiken en er een bericht wordt weergegeven dat de cookiefunctionaliteit van uw browser is uitgeschakeld, zijn de cookies in uw browser waarschijnlijk uitgeschakeld. U moet cookies inschakelen om uw Google-account te gebruiken.

Cookies inschakelen
Google Chrome
  1. Selecteer het Chrome-menupictogram Chrome menu.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Geavanceerde instellingen weergeven onder aan de pagina.
  4. Selecteer Instellingen voor inhoud in het gedeelte 'Privacy'.
  5. Selecteer Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld (aanbevolen).
  6. Selecteer Gereed.

Meer informatie over het beheren van uw cookie-instellingen in Google Chrome, zoals hoe u cookies van derden kunt blokkeren.

Andere browsers

Bekijk de hulpbronnen van uw browser.

Cookies uitschakelen
Google Chrome
  1. Selecteer het Chrome-menupictogram Chrome menu.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Geavanceerde instellingen weergeven onder aan de pagina.
  4. Selecteer Instellingen voor inhoud in het gedeelte 'Privacy'.
  5. Selecteer Sites niet toestaan gegevens in te stellen.
  6. Selecteer Gereed.
Andere browsers

Bekijk de hulpbronnen van uw browser.

Waarom het inschakelen van cookies nuttig is

Als u cookies inschakelt, kunt u gemakkelijker browsen op internet. Cookies zijn bestanden die worden gemaakt door websites die u heeft bezocht en waarin informatie, zoals uw voorkeurstaal of profielgegevens, wordt opgeslagen.

Bij Google gebruiken we cookies om de kwaliteit van onze service te verbeteren. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie over cookies.

Problemen met cookies verhelpen

Als u cookies heeft ingeschakeld in uw browser, maar er nog steeds een foutmelding wordt weergegeven, opent u een nieuw venster in uw browser of sluit u andere tabbladen in uw browser.

Als u nog steeds problemen ondervindt, wist u uw cachegeheugen en cookies.