Cookies in- en uitschakelen

Als u uw Google-account wilt gebruiken in een browser (zoals Chrome of Safari), schakelt u cookies in (als u dit nog niet heeft gedaan).

Belangrijk: Als u een bericht ontvangt dat cookies zijn uitgeschakeld, moet u ze inschakelen om uw account te gebruiken.

Cookies in- of uitschakelen

In Chrome

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meeren vervolgens Instellingen.
  3. Klik onderaan op Geavanceerd.
  4. Klik bij 'Privacy en beveiliging' op Instellingen voor content.
  5. Klik op Cookies.
  6. Vervolgens kun u:
    • Cookies inschakelen: Zet de schakelaar naast Geblokkeerd op Aan.
    • Cookies uitschakelen: Schakel Sites toestaan cookiegegevens op te slaan en te lezen uit.

Meer informatie over hoe u meer cookie-instellingen kunt wijzigen in Chrome.

In andere browsers

Controleer de ondersteuningssite voor uw browser voor instructies.

Waarom cookies nuttig zijn

Cookies zijn bestanden die worden gemaakt door sites die u bezoekt. Ze verbeteren de online functionaliteit door browsegegevens op te slaan. Met cookies kunnen sites het volgende doen:

• U ingelogd houden.
  • Uw sitevoorkeuren onthouden.
  • U lokaal relevante content laten zien.

We gebruiken cookies om onze services te verbeteren. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.

Problemen oplossen

Als u uw Google-account niet kunt gebruiken en een bericht ontvangt dat cookies zijn uitgeschakeld:

1. Volg de bovenstaande stappen om cookies in te schakelen.
  2. Probeer opnieuw in te loggen.

Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, volgen hier enkele mogelijke oplossingen. Probeer elke oplossing en probeer vervolgens in te loggen.

hc_author_accounts

Nick is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe hij de pagina kan verbeteren.