Cookies in- en uitschakelen

Als u uw Google-account probeert te gebruiken en er een bericht wordt weergegeven dat de cookiefunctionaliteit van uw browser is uitgeschakeld, zijn cookies waarschijnlijk uitgeschakeld in uw browser.

U moet cookies in uw browser inschakelen als u uw Google-account en Google-producten waarvoor een Google-account is vereist, wilt gebruiken.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein bestand dat naar uw computer wordt verzonden wanneer u een website bezoekt. Cookies helpen websites informatie over uw bezoek te onthouden, zoals uw voorkeurstaal en andere instellingen. Met deze informatie kunnen websites uw volgende bezoek gemakkelijker en de website nuttiger maken voor u.

Cookies in- en uitschakelen

Google Chrome
  1. Klik op het Chrome-menupictogram Chrome menu.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik onder aan de pagina op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Klik in het gedeelte 'Privacy' op Instellingen voor inhoud.
  5. Schakel cookies als volgt in of uit:
    • Selecteer Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld (aanbevolen) om cookies in te schakelen.
    • Selecteer Sites niet toestaan gegevens in te stellen om cookies uit te schakelen.
  6. Klik op Gereed om op te slaan.

Meer informatie over het beheren van uw cookie-instellingen in Google Chrome, zoals hoe u cookies van derden kunt blokkeren.

Andere browsers

Bekijk de hulpbronnen van uw browser.

Problemen oplossen

Als u cookies heeft ingeschakeld in uw browser en er nog steeds een bericht wordt weergegeven dat de cookiefunctionaliteit van uw browser is uitgeschakeld, opent u een nieuw venster in uw browser of sluit u andere tabbladen in uw browser.

Als u nog steeds problemen ondervindt, maakt u het cachegeheugen leeg en verwijdert u uw cookies.