Aktivér eller deaktiver cookies

Hvis du forsøger at bruge din Google-konto og får en meddelelse om, at cookiefunktionaliteten i din browser er deaktiveret, er cookies muligvis deaktiveret i browseren. Du bliver nødt til at slå cookies til, før du kan bruge din Google-konto.

Sådan slår du cookies til
Google Chrome
  1. Vælg Mere Mere på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Vis avancerede indstillinger nederst på siden.
  4. Vælg Indstillinger for indhold i sektionen "Privatliv".
  5. Vælg Tillad, at lokale data lagres (anbefales).
  6. Vælg Udfør.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine indstillinger for cookies i Google Chrome, f.eks. hvordan du blokerer tredjepartscookies.

Andre browsere

Se hjælperessourcerne for din browser.

Sådan slår du cookies fra
Google Chrome
  1. Vælg Mere Mere på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Vis avancerede indstillinger nederst på siden.
  4. Vælg Indstillinger for indhold i sektionen "Privatliv".
  5. Vælg Bloker websites fra at lagre data.
  6. Vælg Udfør.
Andre browsere

Se hjælperessourcerne for din browser.

Sådan kan aktivering af cookies hjælpe dig

Det er nemmere for dig at surfe på nettet, hvis cookies er aktiveret. Cookies er filer oprettet af websites, du har besøgt, der gemmer oplysninger, som f.eks. det sprog, du foretrækker, eller dine profiloplysninger.

Hos Google bruger vi cookies til at forbedre kvaliteten af vores tjeneste. Se vores privatlivspolitik for at få flere oplysninger om cookies.

Løs problemer med cookies

Hvis du har aktiveret cookies i din browser, men fortsat får en fejlmeddelelse, kan du prøve at åbne et nyt vindue i din browser eller lukke de andre browserfaner.

Hvis du stadig har problemer, kan du prøve at rydde din cache og dine cookies.