Aktivér eller deaktiver cookies

Når du vil bruge din Google-konto i en browser (f.eks. Chrome eller Safari), skal du aktivere cookies, hvis du ikke allerede har gjort det.

Vigtigt! Hvis du får en meddelelse om, at cookies er deaktiveret, skal du aktivere dem for at bruge din konto.

I Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog derefter Indstillinger.
  3. Klik på Websiteindstillinger under "Sikkerhed og privatliv".
  4. Klik på Tredjepartscookies.
  5. Vælg en af følgende muligheder:
    • Tillad tredjepartscookies.
    • Bloker tredjepartscookies i inkognitotilstand.
    • Bloker tredjepartscookies.
      • Hvis du blokerer cookies fra tredjeparter, blokeres alle tredjepartscookies fra andre websites, medmindre websitet er angivet som tilladt på din liste over undtagelser.

Se, hvordan du ændrer flere cookieindstillinger i Chrome.

I andre browsere

Hvis du har brug for vejledning, kan du tjekke supportwebsitet for din browser.

Derfor er cookies nyttige

Cookies er filer, der oprettes af websites, du besøger. De gør det nemmere at være på nettet, fordi de gemmer browseroplysninger. Med cookies kan websites:

• Lade dig forblive logget ind
  • Huske dine præferencer for websitet
  • Give dig indhold, der er lokalt relevant

Vi bruger cookies til at forbedre vores tjenester. Du kan læse vores privatlivspolitik for at få flere oplysninger.

Løs problemer

Sådan gør du, hvis du ikke kan bruge din Google-konto og får en meddelelse om, at cookies er slået fra:

1. Følg vejledningen ovenfor for at aktivere cookies.
  2. Prøv at logge ind igen.

Hvis du stadig får fejlmeddelelsen, er der her nogle mulige løsninger. Prøv hver enkelt løsning, og forsøg derefter at logge ind.