Activar o desactivar les galetes

Per utilitzar el Compte de Google en un navegador (com ara Chrome o Safari), activeu les galetes si encara no ho heu fet.

Important: si rebeu un missatge en què se us indica que les galetes estan desactivades, heu d'activar-les per utilitzar el vostre compte.

A Chrome

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del lloc web.
  4. Feu clic a Galetes de tercers.
  5. Seleccioneu una opció:
    • Permet les galetes de tercers.
    • Bloqueja les galetes de tercers en mode d'incògnit.
    • Bloqueja les galetes de tercers.
      • Si bloquegeu les galetes de tercers, totes les galetes de tercers d'altres llocs web es bloquegen, tret que el lloc web estigui permès a la llista d'excepcions.

Obteniu informació sobre com podeu canviar més opcions de configuració de les galetes a Chrome.

En altres navegadors

Per obtenir instruccions, consulteu el lloc web d'assistència del vostre navegador.

Per què les galetes són útils

Les galetes són fitxers que creen els llocs web que visiteu. Desen informació de navegació per facilitar la vostra experiència en línia. Amb les galetes, els llocs web poden fer el següent:

• Mantenir la vostra sessió iniciada.
  • Recordar les vostres preferències del lloc web.
  • Oferir-vos contingut rellevant localment.

Utilitzem galetes per millorar els nostres serveis. Per obtenir més informació, llegiu la política de privadesa.

Solucionar problemes

Si no podeu utilitzar el Compte de Google i rebeu un missatge en què se us indica que les galetes estan desactivades, seguiu aquests passos:

1. Seguiu els passos anteriors per activar les galetes.
  2. Torneu a provar d'iniciar la sessió.

Si encara rebeu el missatge d'error, us oferim algunes solucions possibles. Proveu-les totes i, a continuació, intenteu tornar a iniciar la sessió.