Activar o desactivar les galetes

Les galetes poden afectar el funcionament del vostre Compte de Google amb altres aplicacions i serveis de tercers.

Important: si rebeu un missatge en què se us indica que les galetes estan desactivades, heu d'activar-les per utilitzar el vostre compte.

Informació sobre les galetes

Els llocs web que visiteu creen fitxers anomenats "galetes". En desar informació sobre la vostra visita, us faciliten l'experiència en línia. Per exemple, els llocs web poden:

• Mantenir la vostra sessió iniciada.
  • Recordar les vostres preferències del lloc web.
  • Proporcionar-vos contingut rellevant localment.

Hi ha 2 tipus de galetes:

• Galetes pròpies: creades pel lloc web que visiteu. El lloc web és a la barra d'adreces. Són un tipus de dades de llocs web al dispositiu. Obteniu més informació sobre les dades de llocs web al dispositiu.
  • Galetes de tercers: creades per altres llocs web. Els llocs web que visiteu poden inserir contingut d'altres llocs web, com ara imatges, anuncis i text. Qualsevol d'aquests altres llocs web pot desar galetes i altres dades per personalitzar la vostra experiència.

Google utilitza galetes per millorar els seus serveis. Obteniu informació sobre com s'utilitzen les galetes a la política de privadesa.

A Chrome

Podeu permetre o bloquejar les galetes de tercers de manera predeterminada.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Galetes de tercers.
  4. Seleccioneu una opció:
    • Permet les galetes de tercers.
    • Bloqueja les galetes de tercers en mode d'incògnit.
    • Bloqueja les galetes de tercers.
      • Si bloquegeu les galetes de tercers, totes les galetes de tercers d'altres llocs web es bloquegen, tret que el lloc web estigui permès a la llista d'excepcions.

Obteniu informació sobre com podeu canviar més opcions de configuració de les galetes a Chrome.

En altres navegadors

Per obtenir instruccions, consulteu el lloc web d'assistència del vostre navegador.

Corregir problemes

Si no podeu iniciar la sessió en un lloc web de tercers amb el vostre Compte de Google i rebeu un missatge en què se us indica que les galetes estan desactivades:

1. Seguiu els passos anteriors per activar les galetes.
  2. Torneu a provar d'iniciar la sessió.

Si encara rebeu el missatge d'error, us oferim algunes solucions possibles. Proveu-les totes i, a continuació, proveu d'iniciar la sessió.