The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Slå informasjonskapsler på eller av

Informasjonskapsler kan påvirke hvordan Google-kontoen din fungerer med andre tredjepartsapper og -tjenester.

Viktig: Hvis du ser en melding om at informasjonskapsler er slått av, må du slå dem på for å bruke kontoen din.

Finn ut mer om informasjonskapsler

Nettstedene du besøker, oppretter filer som kalles informasjonskapsler. De lagrer informasjon om besøket ditt for å gjøre det lettere for deg å bruke nettet. Nettsteder kan for eksempel

• holde deg pålogget
  • huske preferansene dine for nettstedet
  • vise innhold som er relevant der du er

Det finnes to typer informasjonskapsler:

• Informasjonskapsler fra førstepart lages av nettstedet du besøker. Nettstedet er i adressefeltet. De er en type nettstedsdata på enheten. Finn ut mer om nettstedsdata på enheten.
  • Informasjonskapsler fra tredjepart lages av andre nettsteder. Nettstedene du besøker, kan bygge inn innhold, for eksempel bilder, annonser og tekst, fra andre nettsteder. Alle disse andre nettstedene kan lagre informasjonskapsler og andre data for å gi opplevelsen din et personlig preg.

Google bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenestene sine. Finn ut hvordan informasjonskapsler brukes, i personvernreglene.

I Chrome-appen

Du kan tillate eller blokkere informasjonskapsler fra tredjeparter for alle nettsteder:
  1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Trykk på Nettstedsinnstillinger og så Informasjonskapsler fra tredjeparter.
  4. Velg et alternativ:
    • Tillat informasjonskapsler fra tredjeparter.
    • Blokker informasjonskapsler fra tredjeparter i Inkognito.
    • Blokker informasjonskapsler fra tredjeparter.
      • Hvis du blokkerer informasjonskapsler fra tredjeparter, blir alle informasjonskapsler fra tredjeparter fra andre nettsteder blokkert, unntatt for nettsteder som er tillatt på unntakslisten.

Finn ut hvordan du kan endre flere innstillinger for informasjonskapsler i Chrome.

I andre nettleserapper

Du finner veiledning på nettstedet for brukerstøtte for den aktuelle nettleseren.

Løs problemer

Gjør dette hvis du ikke kan logge på et tredjepartsnettsted med Google-kontoen din og du får en melding om at informasjonskapsler er slått av:

1. Følg trinnene ovenfor for å slå på informasjonskapsler.
  2. Prøv å logge på igjen.

Hvis du fortsatt får feilmeldingen, sjekk ut løsningene i listen nedenfor. Prøv hver løsning, og prøv deretter å logge på.