Laitteen tiedot ‑asetuksen hallinnointi

Laitteen tiedot ‑asetus tallentaa muun muassa seuraavat tiedot puhelimeltasi tai tabletiltasi:

• yhteystiedot
  • kalenterit
  • sovellukset
  • musiikki
  • laitetiedot, kuten akun varaustaso.

Nämä tiedot ovat yksityisiä. Voit nähdä ne vain ollessasi kirjautuneena Google-tilillesi.

Tietojen tallentamisen hyödyt

Kun otat tämän asetuksen käyttöön, näet tarkempia tuloksia ja ehdotuksia Googlelta.

Laitteen tietojen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Siirry Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta paneelista Data ja personointi
  3. Valitse Toimintojen hallinta ‑paneelista Laitteen tiedot.
  4. Ota Laitteen tiedot käyttöön tai poista se käytöstä.

Kun tämä asetus on käytössä, tietoja voidaan tallentaa kaikilta laitteilta, joilla käytetään Google-tiliäsi.

Laitteen tietojen katseleminen ja poistaminen

1. Siirry Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta paneelista Data ja personointi
  3. Valitse Toimintojen hallinta ‑paneelista Laitteen tiedot.
  4. Valitse Laitteen tiedot ‑kohdan alta Historiavalinnat.

5. Jos haluat poistaa kaikki tiedot, valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Poista kaikki.

Laitteen tietojen historiaan tallennettavat tiedot

Laitteellesi tallennetut sovellukset ja tiedot

Näitä voivat olla esimerkiksi yhteystietoluettelot, kalenterit, hälytykset, sovellukset ja musiikki. Ne voivat auttaa Googlea antamaan sinulle tarkempia tuloksia ja ehdotuksia.

Kun esimerkiksi pyydät Googlea soittamaan tietylle kontaktille, Google voi käyttää yhteystietojasi.

Laitteen tiedot

Näitä ovat esimerkiksi akun varaustaso ja tieto siitä, onko näyttö päällä vai pois päältä. Lisäksi mukana voivat olla Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyden vahvuus, kosketusnäytön ja anturien lukemat sekä virheraportit.