Uw Gmail-adres annuleren

Opmerking: Als u uw Gmail-adres verwijdert, wordt uw gebruikersnaam niet vrijgegeven. Zodra u uw Gmail-adres verwijdert, kunt u dezelfde gebruikersnaam (gebruikersnaam@gmail.com) niet meer gebruiken.

Als u besluit dat u uw Gmail-adres niet meer nodig heeft, kunt u als volgt Gmail verwijderen uit uw Google-account:

1. Log in op uw Google-account.
  2. Scrol omlaag naar het vak 'Accountbeheer'.
  3. Klik op Producten verwijderen.
  4. Klik op Gmail definitief verwijderen.

Ik kan niet inloggen

U moet kunnen inloggen om uw Gmail-adres te verwijderen. Klik hier om toegang tot uw account te herstellen.

Ik gebruik Gmail offline

Als u Gmail offline gebruikt, moet u ook cookies die aan Gmail offline zijn gekoppeld, verwijderen om uw account volledig te verwijderen. Ga in Google Chrome als volgt te werk:

1. Typ 'chrome://settings/cookies' in uw adresbalk en druk op Enter.
  2. Zoek naar mail.google.com.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de zoekresultaten en klik op de X die wordt weergegeven.

Ik wil mijn verwijderde account herstellen

Als u uw Gmail-account verwijdert, maar het weer terug wilt hebben, proberen we waar mogelijk uw verwijderde account te herstellen. De gegevens van het account kunnen echter na enkele weken niet meer worden hersteld.