Je Gmail-account verwijderen

Als je je Gmail-adres niet meer nodig hebt, kun je het verwijderen uit je Google-account. Als je je Gmail-adres verwijdert, wordt niet je volledige Google-account verwijderd.

Wat er gebeurt als je je Gmail-adres verwijdert

• Je Gmail-adres kan in de toekomst niet door jou of iemand anders worden gebruikt.
  • Je e-mails worden verwijderd.
  • Je Google-account, inclusief Google Play-aankopen en je zoekgeschiedenis, wordt niet verwijderd.

Je Gmail-adres verwijderen

Opmerking: Als je Gmail gebruikt via je werk, school of andere organisatie, neem je contact op met je beheerder om je Gmail-adres te verwijderen.

1. Log in op de pagina Accountvoorkeuren.
  2. Klik op Producten verwijderen. Je moet wellicht opnieuw inloggen op je account.
  3. Klik naast Gmail op Verwijderen Verwijderen.
  4. Volg de instructies op het scherm en kies Gmail verwijderen.

Opmerking: Als je Gmail offline gebruikt, moet je ook de cookies en cache van je browser wissen om Gmail volledig te verwijderen.

Problemen oplossen

Ik wil de verwijdering van mijn Gmail-adres ongedaan maken

Als je je Gmail-adres hebt verwijderd, kun je dit herstellen. Als je je adres onlangs hebt verwijderd, kun je wellicht ook je oude e-mails herstellen.

1. Open Gmail.
  2. Volg de stappen op het scherm om je Gmail-account te herstellen.
Ik kan niet inloggen

Je moet inloggen voordat je je Gmail-adres kunt verwijderen. Krijg hulp bij de toegang tot je account.

Ik wil mijn volledige Google-account verwijderen

Meer informatie over hoe je je Google-account kunt verwijderen. Hiermee wordt je volledige account en niet alleen je Gmail-adres verwijderd.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.