Uw Gmail-adres annuleren

Als u besluit dat u uw Gmail-adres niet meer nodig heeft, kunt u het uit uw account verwijderen.

Als u uw Gmail-adres verwijdert, wordt uw gebruikersnaam niet vrijgegeven. Zodra u uw Gmail-adres verwijdert, kunt u dezelfde gebruikersnaam (gebruikersnaam@gmail.com) niet meer gebruiken.

Als u uw Gmail-adres verwijdert, worden uw e-mails en inhoud die binnen Gmail zijn opgeslagen ook verwijderd. Uw Google-account, inclusief gegevens zoals uw zoekgeschiedenis of YouTube-gebruik, wordt echter niet verwijderd.

Uw Gmail-adres verwijderen
  1. Log in bij Mijn account.
  2. Selecteer Uw account of services verwijderen in het gedeelte 'Accountvoorkeuren'.
  3. Kies Producten verwijderen.
  4. Selecteer Gmail definitief verwijderen in het gedeelte 'Product verwijderen'.
  5. Volg de instructies op het scherm en selecteer Gmail verwijderen.
Ik kan niet inloggen

U moet kunnen inloggen om uw Gmail-adres te verwijderen. Klik hier om de toegang tot uw account te herstellen.

Ik gebruik Gmail offline

Als u Gmail offline gebruikt, moet u ook de cookies van de offline versie van Gmail wissen om uw account volledig te kunnen verwijderen. Ga in Google Chrome als volgt te werk:

1. Selecteer 'Menu' Menu in uw Chrome-browser.
  2. Plaats de muisaanwijzer op Meer hulpprogramma's.
  3. Selecteer Browsegegevens wissen.
  4. Vink het selectievakje naast 'Cookies en andere site- en plug-ingegevens' aan.
  5. Selecteer Browsegegevens wissen.
Ik wil mijn verwijderde Gmail-account terughalen

Als u uw Gmail-account heeft verwijderd, maar het weer terug wilt, proberen we waar mogelijk uw verwijderde account te herstellen. De gegevens van het account zijn na enkele weken mogelijk niet meer beschikbaar. U vindt hier instructies voor het herstellen van uw Gmail-gebruikersnaam

hc_author_kelly

Kaley maakt deel uit van het ondersteuningsteam voor Google Accounts en is auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder suggesties achter hoe ze haar artikel kan verbeteren.