Uw Gmail-adres verwijderen

Opmerking: als u uw Gmail-adres verwijdert, dan wordt uw gebruikersnaam niet vrijgegeven. Zodra u uw Gmail-adres verwijdert, kunt u dezelfde gebruikersnaam (gebruikersnaam@gmail.com) niet meer gebruiken.

Als u besluit dat u uw Gmail-adres niet meer nodig heeft, kunt u als volgt Gmail verwijderen uit uw Google-account:

1. Log in op uw account op accounts.google.com.
  2. Klik bovenaan op Gegevenstools.
  3. Klik in het vak 'Gegevenstools' op Producten verwijderen.
  4. Klik op Gmail definitief verwijderen.

Ik kan niet inloggen

U moet kunnen inloggen om uw Gmail-adres te verwijderen. Klik hier om de toegang tot uw account te herstellen.

Ik gebruik Gmail offline

Als u Gmail offline gebruikt, moet u ook de cookies van de offline versie van Gmail wissen om uw account volledig te kunnen verwijderen. Ga in Google Chrome als volgt te werk:

1. Type 'chrome://settings/cookies' in uw adresbalk en druk op Enter.
  2. Zoek naar mail.google.com.
  3. Plaats uw muisaanwijzer op de zoekresultaten en klik op de X die wordt weergegeven.

Ik wil mijn verwijderde account herstellen

Als u uw Gmail-adres heeft verwijderd maar het wilt herstellen, dan doen we onze uiterste best u hierbij te helpen. Na een aantal weken kunnen we accounts meestal niet meer herstellen. Als we een account wel kunnen herstellen, dan wordt alleen de gebruikersnaam van het account hersteld.