Sådan annullerer du din Gmail-adresse

Bemærk! Sletning af din adresse vil ikke frigøre dit brugernavn. Når du sletter din Gmail-adresse, vil du ikke kunne bruge det samme brugernavn (brugernavn@gmail.com) i fremtiden.

Hvis du beslutter, at du ikke længere har brug for din Gmail-adresse, kan du fjerne Gmail fra din Google-konto på denne måde:

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Rul ned til feltet "Brugeradministration".
  3. Klik på Slet produkter.
  4. Klik på Fjern Gmail permanent.

Jeg kan ikke logge ind

Hvis du vil slette din Gmail-adresse, skal du være i stand til at logge ind. Klik her for at få adgang til din konto igen.

Jeg bruger Gmail offline

Hvis du bruger Gmail offline, skal du også slette cookies, der er knyttet til brugen af Gmail offline, for at slette kontoen fuldstændigt. I Google Chrome skal du følge denne vejledning:

1. Skriv chrome://settings/cookies på adresselinjen, og tryk på Enter.
  2. Søg efter mail.google.com.
  3. Hold musen over søgeresultaterne, og klik på det kryds, der vises.

Jeg vil genoprette min slettede konto

Hvis du sletter din Gmail-konto, men gerne vil have den tilbage, vil vi så vidt muligt hjælpe dig med at gendanne din slettede konto. Dog vil kontoens data muligvis ikke kunne genoprettes længere, når der er er gået et par uger.