Slet din Gmail-tjeneste

Hvis du ikke længere vil have din Gmail-adresse og dine mails, kan du fjerne dem fra din Google-konto. Sletning af disse sletter ikke hele din Google-konto.

Følgende sker, når du sletter din Gmail-tjeneste

• Dine mails og mailindstillinger slettes.
  • Du kan ikke længere bruge din Gmail-adresse til at sende eller modtage mails. Hvis du skifter mening, kan du muligvis få din Gmail-adresse tilbage.
  • Din Gmail-adresse kan fremover ikke bruges af andre.
  • Din Google-konto slettes ikke. Det er kun din Gmail-tjeneste, der fjernes. Du kan stadig se din aktivitet og de køb, du har foretaget i Google Play.

Slet Gmail

Hvis du bruger Gmail gennem dit arbejde, din skole eller en anden gruppe, skal du kontakte din administrator.

1. Før du sletter din Gmail-tjeneste, skal du downloade dine data.
  2. Gå til din Google-konto.
  3. Klik på Data og tilpasning i venstre side.
  4. Rul til "Data fra apps og tjenester, du bruger".
  5. Klik på Slet en Google-tjeneste under "Download eller slet dine data". Du skal muligvis logge ind.
  6. Klik på Slet Slet ud for "Gmail".
  7. Angiv en eksisterende mailadresse, som du vil logge ind med, og klik på Send bekræftelsesmail. Mailadressen må ikke være en Gmail-adresse.
  8. Du får en mail på den eksisterende mailadresse for at bekræfte mailadressen. Din Gmail-adresse slettes ikke, før du har bekræftet den nye mailadresse.

Bemærk! Hvis du bruger appen Gmail Offline, skal du også rydde cachen og cookies i din browser.

Løs problemer

Du vil gerne gendanne din Gmail-adresse og dine mails

Hvis du skifter mening, kan du muligvis få din Gmail-adresse tilbage. Hvis det er et stykke tid siden, at du fjernede din Gmail-tjeneste, kan du muligvis ikke få dine mails tilbage.

1. Gå til Gmail.
  2. Følg vejledningen på skærmen.
Du vil gerne slette hele din Google-konto

Se, hvordan du sletter din Google-konto. Denne handling sletter hele din Google-konto, og ikke kun din Gmail-tjeneste.

Du kan ikke logge ind

Du skal logge ind, før du kan slette din Gmail-tjeneste. Få hjælp til at få adgang til din konto.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.

Luk søgning
Google-apps