Suprimir el servei de Gmail

Si ja no voleu disposar de l'adreça ni dels correus electrònics de Gmail, podeu suprimir-los del Compte de Google. En fer-ho, no se suprimirà tot el Compte de Google.

Què passa quan suprimiu el servei de Gmail

• Se suprimiran els correus electrònics i la configuració del correu.
  • Ja no podreu utilitzar l'adreça de Gmail per enviar o rebre correus electrònics. Si canvieu d'opinió, és possible que pugueu recuperar l'adreça de Gmail.
  • Ningú no podrà tornar a fer servir la vostra adreça de Gmail.
  • No se suprimirà el Compte de Google, només el servei de Gmail. Encara disposareu de l'activitat i de les compres fetes a Google Play.

Suprimir Gmail

Si utilitzeu un compte de Gmail de la feina, d'un centre educatiu o d'un altre grup, contacteu amb l‘administrador.

1. Abans de suprimir el servei de Gmail, baixeu les vostres dades.
  2. Aneu al vostre Compte de Google.
  3. A l'esquerra, feu clic a Dades i privadesa.
  4. Desplaceu-vos fins a "Dades d'aplicacions i serveis que fas servir".
  5. A "Baixa o suprimeix les teves dades", feu clic a Suprimeix un servei de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  6. Al costat de "Gmail", feu clic a Suprimeix Suprimeix.
  7. Escriviu una adreça electrònica existent en què vulgueu iniciar la sessió i feu clic a Envia un correu electrònic de verificació. Aquesta adreça electrònica no pot ser una adreça de Gmail.
  8. Per verificar la vostra adreça electrònica existent, rebreu un correu en aquesta adreça electrònica. L'adreça de Gmail no se suprimirà fins que no verifiqueu la nova adreça electrònica.

Nota: si utilitzeu l'aplicació Gmail sense connexió, també haureu d'esborrar la memòria cau i les galetes del navegador.

Solucionar problemes

Voleu recuperar l'adreça i els correus electrònics de Gmail

Si canvieu d'opinió, és possible que pugueu recuperar l'adreça de Gmail. Si ha passat un temps des que vau suprimir el servei de Gmail, pot ser que ja no pugueu recuperar els correus electrònics.

1. Aneu a Gmail.
  2. Seguiu els passos en pantalla.
Voleu suprimir tot el compte de Google

Obteniu informació sobre com podeu suprimir el Compte de Google. Amb aquesta acció se suprimirà tot el Compte de Google, no només el servei de Gmail.

No podeu iniciar la sessió al compte

Abans de suprimir el servei de Gmail, heu d'iniciar la sessió al compte. Obteniu ajuda per accedir al compte.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.