Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Knyt andre apps til Google Fit

Med Google Fit kan du knytte alle dine træningsoplysninger til din Google-konto og dele dem med de andre apps og enheder, du bruger i forbindelse med dit helbred. Når du vil tjekke ind, eller hvis du har brug for oplysninger om dine aktiviteter, skal du bare åbne Google Fit.

Du kan give apps adgang til dataene, og du kan til enhver tid fjerne adgangen i indstillingerne for Google Fit. Du kan også til enhver tid slette de data, der er gemt i Google Fit. Se, hvordan deling af dine Google Fit-data med tilknyttede apps fungerer.

Synkroniser andre apps med Fit

Visse andre apps kan dele oplysninger med Fit, så du kan se dine træningsdata samlet ét sted.

Se, hvilke apps der fungerer sammen med Fit

Tilknyt apps med Google Fit

Hvis du vil dele data fra en app med Fit, skal du knytte appen til Fit. Apps tilknyttes på forskellige måder. Generelt kan du dog gøre følgende:

1. Åbn den app, du vil tilknytte, som f.eks. Strava, Runkeeper eller MyFitnessPal.
  2. Find menuen Indstillinger
  3. Find indstillingen for tilknytning af apps og enheder. Afhængigt af appen kan denne indstilling hedde "Tilknyt andre tjenester", "apps og enheder", "administrer tilknytninger" eller noget helt andet.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at knytte appen til Google Fit Google Fit.

Bemærk! Du kan se alle de apps, der kan tilknyttes Fit her

Se eller fjern tilknyttede apps

Du kan styre, hvilke apps der deler data med Fit.

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din Android-telefon.
  2. Tryk på Profil og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Administrer tilknyttede apps.
  4. Du kan se hele listen over tilknyttede apps ved at trykke på menupilen Nedadvendt pil og derefter Alle apps og enheder.
  5. Du kan stoppe med at dele oplysninger mellem Fit og en anden app ved at trykke på appen og derefter Fjern tilknytning og derefter Fjern tilknytning.

Hvis du fjerner tilknytningen til en app fra Google Fit, fjernes tilknytningen på alle enheder, hvor appen er installeret. De data, som appen har gemt i Google Fit, slettes ikke, når du fjerner tilknytningen af appen.

Sådan deler apps data i Google Fit

Inden du knytter en app til Google Fit, spørger Google dig, om du vil tillade, at appen gemmer nye data i Google Fit og får adgang til de data, du allerede har gemt i Google Fit.

• Gem nye data: Appen kan gemme oplysninger på din Google-konto i Google Fit. Det er kun visse apps, der gemmer data, og når de gør, kan alle andre apps eller enheder, som du har givet adgang til dine data, bruge de oplysninger, som disse apps har gemt på din Google Fit-konto.
  • Se eksisterende data: Appen kan bruge oplysninger, som andre tilknyttede apps har gemt i Google Fit.

Når du først har givet en tilknyttet app tilladelse, har den adgang til oplysninger på din Google Fit-konto via alle de enheder, den er installeret på. Hvis du giver en app tilladelse til at oprette forbindelse til Google Fit på én enhed, kan du downloade den pågældende app på en anden enhed, og den vil automatisk oprette forbindelse til din Google Fit-konto.

Apps, der er tilknyttet Google Fit, deler og bruger dine oplysninger på en af følgende to måder:

• Fælles deling: Apps giver normalt andre tilknyttede apps adgang til de træningsdata, de har gemt i Google Fit.
  • Isoleret lagring: Nogle gange gemmer apps data i Google Fit, uden at andre tilknyttede apps har adgang til dem.

Datatyper, som Google Fit gemmer

Oplysninger om aktivitet

Oplysninger om aktivitet er data for dit fysiske aktivitetsniveau.

Oplysninger om aktivitet kan omfatte antal skridt, kalorieforbrug og fart i aktiviteter som f.eks. løb, gang eller cykling. Når du giver en app adgang til oplysninger om aktivitet, får appen adgang til alle oplysninger om aktivitet, der er gemt i Google Fit, bl.a. oplysninger, som Google og andre apps har indsamlet og gemt.

Steddata

Steddata er oplysninger om, hvor du befinder dig, og hvor du har befundet dig.

Ved hjælp af steddata kan appen vise statistik, f.eks. hvor langt du har løbet, eller hvor hurtigt du har cyklet. Hvis du giver en app adgang til dine steddata, kan appen bruge de steddata, som andre apps har gemt i Google Fit.

Ernæring og indtagelse af væske

Hvis du angiver oplysninger om ernæring og indtagelse af væske via en tilknyttet app, registrerer Google Fit din mad og drikke.

Oplysninger om ernæring og indtagelse af væske kan f.eks. være kalorieindtag, makronæringsstoffer, mikronæringsstoffer og indtagelse af vand.

Kropssensordata

Kropssensoroplysninger er data om din fysiske form, f.eks. din puls. Disse data kan registreres af kropssensorer.

Søvnoplysninger

Hvis du registrerer din søvn ved hjælp af en tilknyttet app, kan du finde oplysninger om din søvn i oversigten. Søvnoplysningerne omfatter sengetid, det tidspunkt, hvor du stod op, og det samlede antal timer, du sov.