Compartir la informació d'ús i diagnòstic amb Google

Per ajudar-nos a millorar Android, pots permetre que el teu dispositiu ens enviï informació sobre com l'utilitzes i com funciona.

Si, a més, l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, aquesta informació es desarà al compte. En aquest cas, pots veure-la i suprimir-la a La meva activitat. La fem servir per personalitzar els serveis de Google i per millorar els nostres productes i serveis per a tothom.

Nota: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Activar i desactivar l'opció "Ús i diagnòstic"

En el moment de configurar el dispositiu, pots triar si vols enviar a Google informació d'ús i diagnòstic. Pots canviar aquesta opció en qualsevol moment:

1. Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Google i, a continuació, Més Més i, a continuació, Ús i diagnòstic.
  3. Activa o desactiva l'opció Ús i diagnòstic.

Si desactives l'opció "Ús i diagnòstic", el dispositiu continuarà disposant de serveis fonamentals, com ara una versió nova d'Android. El fet de desactivar aquesta opció no afectarà la informació que altres aplicacions poden recollir.

Nota: si fas servir un dispositiu compartit, els altres perfils d'usuari poden modificar aquesta opció de configuració.

Quina informació es comparteix amb Google

Si actives l'opció "Ús i diagnòstic", el dispositiu envia a Google informació sobre què funciona i què no funciona. Per exemple, pot enviar informació com ara:

• el nivell de la bateria
  • la freqüència amb què utilitzes les aplicacions
  • la qualitat i la durada de les connexions de xarxa (com ara les que s'estableixen per telefonia mòbil, Wi-Fi i Bluetooth)

Com utilitza Google aquesta informació

Google fa servir la informació d'ús i diagnòstic per millorar productes i serveis, com ara les aplicacions de Google i els dispositius Android. Tota la informació es fa servir d'acord amb la política de privadesa de Google.

Per exemple, Google pot utilitzar la informació d'ús i diagnòstic per millorar el següent:

• Durada de la bateria
    Google pot utilitzar la informació sobre els elements que utilitzen més bateria al dispositiu per contribuir a reduir el consum de les funcions més habituals.
  • Bloquejos o problemes dels dispositius
    Google pot utilitzar la informació sobre els moments en què les aplicacions es bloquegen i tenen problemes al dispositiu per fer que el sistema operatiu Android sigui més fiable.

Una part de la informació agregada pot ajudar els nostres partners, com ara els desenvolupadors d'Android, a millorar les aplicacions i els productes.