Compartir la informació d'ús i diagnòstic amb Google

Per ajudar-nos a millorar Android, pots permetre que el teu dispositiu ens enviï informació sobre com l'utilitzes i com funciona.

Si, a més, l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, aquesta informació es desarà al teu compte. En aquest cas, pots veure-la i suprimir-la a La meva activitat. La fem servir per personalitzar els serveis de Google i per millorar els nostres productes i serveis per a tothom.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Quina informació es comparteix amb Google

Si actives l'opció Ús i diagnòstic, el dispositiu envia a Google informació sobre què funciona i què no funciona. Per exemple, pot enviar informació com ara:

• el nivell de la bateria
  • la freqüència amb què utilitzes les aplicacions
  • la qualitat i la durada de les connexions a la xarxa (com ara les que s'estableixen per telefonia mòbil, Wi‑Fi i Bluetooth)

Activar i desactivar l'opció "Ús i diagnòstic"

Important: si desactives l'opció Ús i diagnòstic, el dispositiu continuarà disposant de serveis fonamentals, com ara una versió nova d'Android. El fet de desactivar aquesta opció no afectarà la informació que altres aplicacions poden recollir.

Per triar si vols enviar informació d'ús i diagnòstic a Google, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Google A continuació, Més Més A continuació, Ús i diagnòstic.
  3. Activa o desactiva l'opció Ús i diagnòstic.

Consell: si fas servir un dispositiu compartit, els altres perfils d'usuari poden modificar aquesta opció de configuració.

Com utilitza Google aquesta informació

Google fa servir la informació d'ús i diagnòstic per millorar productes i serveis, com ara les aplicacions de Google i els dispositius Android. Tota la informació es fa servir d'acord amb la política de privadesa de Google.

Per exemple, Google pot utilitzar la informació d'ús i diagnòstic per millorar el següent:

• Durada de la bateria: Google pot utilitzar la informació sobre els elements que utilitzen més bateria al dispositiu per contribuir a reduir el consum de les funcions més habituals.
  • Bloquejos o problemes dels dispositius: Google pot utilitzar la informació sobre els moments en què les aplicacions es bloquegen i tenen problemes al dispositiu perquè el sistema operatiu Android sigui més fiable.

Una part de la informació agregada pot ajudar els nostres partners, com ara els desenvolupadors d'Android, a millorar les aplicacions i els productes.