Canviar la manera com s'obtenen els codis de verificació

Quan us registreu a la verificació en dos passos, se us demana si voleu obtenir els codis de verificació per missatge de text o per trucada de veu. Tanmateix, sempre podeu canviar d'una opció a l'altra si més endavant canvieu d'opinió.

1. Obriu el Compte de Google.  És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. A "Seguretat", seleccioneu Inici de sessió a Google.
  3. Trieu Verificació en dos passos.
  4. Seleccioneu Comença. És possible que hàgiu de tornar a iniciar la sessió.
  5. A Configura el telèfon, seleccioneu el país associat al número de telèfon a la llista desplegable.
  6. Escriviu el número de telèfon.
  7. A la part inferior, seleccioneu Missatge de text o trucada telefònica.
  8. Seguiu els passos en pantalla.