Gestionar les gravacions de veu i d'àudio de Google

Podeu permetre que Google desi una gravació de la vostra veu i altres entrades d'àudio per oferir-vos experiències més personalitzades als serveis de Google i per millorar les tecnologies de parla perquè tothom pugui gaudir-ne.

Important: segons les altres opcions de configuració, és possible que les gravacions de veu i d'àudio es desin en altres llocs.

Què es desa a les gravacions de veu i d'àudio

Google grava la vostra veu i altres entrades d'àudio, així com els segons anteriors en què utilitzeu activacions d'àudio, com ara les següents:

• Dir ordres d'activació, per exemple, "Ok Google".
  • Tocar la icona de micròfon.

Quan es desen les gravacions de veu i d'àudio al compte

L'àudio es desa al Compte de Google només quan es compleixen les tres condicions següents:

• Heu iniciat la sessió al Compte de Google.
  • L'opció Activitat al web i en aplicacions està activada.
  • La casella "Inclou gravacions de veu i d'àudio" està marcada.

L'àudio es pot desar encara que el dispositiu no tingui connexió.

Nota: no totes les aplicacions permeten desar àudio al compte.

Com les gravacions de veu i d'àudio milloren la vostra experiència

Per ajudar-vos a obtenir millors resultats amb la veu, Google utilitza les gravacions de veu i d'àudio per dur a terme les accions següents:

• Reconèixer el so de la vostra veu.
  • Aprendre com pronuncieu paraules i frases.
  • Reconèixer quan dieu ordres d'activació, com ara "Ok Google".
  • Millorar el reconeixement de parla en tots els productes de Google que utilitzen la vostra veu.

Activar o desactivar les gravacions de veu i d'àudio

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. Al tauler Controls d'activitat, feu clic a Activitat al web i en aplicacions.
  4. Marqueu o desmarqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou gravacions de veu i d'àudio" per activar-la o desactivar-la.

Si les gravacions de veu i d'àudio estan desactivades, les entrades de veu no es desaran al Compte de Google encara que tingueu la sessió iniciada.

Important: segons les altres opcions de configuració, és possible que les gravacions de veu i d'àudio es desin en altres llocs.

Veure o suprimir les gravacions de veu i d'àudio

Les gravacions de veu i d'àudio són privades i només podeu veure-les si teniu la sessió iniciada al Compte de Google.

Veure les gravacions de veu i d'àudio

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. Al tauler Controls d'activitat, feu clic a Activitat al web i en aplicacions i, a continuació, Gestiona l'activitat. En aquesta pàgina, podeu fer el següent:
    • Veure una llista de l'activitat anterior. Els elements amb la icona d'àudio Parla inclouen una gravació.
    • Reproduïu la gravació.Feu clic a Detalls al costat de la icona d'àudio Parla i, a continuació, Mostra la gravació i, a continuació, Reprodueix Reprodueix.
  4. Feu clic a Gestiona l'activitat. En aquesta pàgina, veureu una llista de les entrades de veu anteriors i la data en què s'han gravat.

Si veieu el missatge "La transcripció no està disponible", vol dir que el micròfon estava desactivat o hi havia massa soroll de fons durant aquesta activitat.

Suprimir gravacions d'Activitat al web i en aplicacions

Suprimir elements d'un en un

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. Al tauler Controls d'activitat, feu clic a Activitat al web i en aplicacions i, a continuació, Gestiona l'activitat. En aquesta pàgina, veureu una llista de l'activitat anterior. Els elements amb la icona d'àudio Parla inclouen una gravació.
  4. Al costat de l'element que vulgueu suprimir, seleccioneu Més Més i, a continuació, Suprimeix.

Suprimir tots els elements alhora

Nota: en seguir aquests passos, se suprimiran tots els elements d'Activitat al web i en aplicacions, no només els que inclouen una gravació.

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. Al tauler Controls d'activitat, feu clic a Activitat al web i en aplicacions i, a continuació, Gestiona l'activitat. En aquesta pàgina, veureu una llista de l'activitat anterior. Els elements amb la icona d'àudio Parla inclouen una gravació.
  4. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Suprimeix l'activitat per.
  5. A "Suprimeix per data", seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Tot.
  6. A la part inferior, seleccioneu Suprimeix i, a continuació, Suprimeix.

Altres llocs on es poden desar les gravacions de veu i d'àudio

La configuració de les gravacions de veu i d'àudio no afecten altres serveis de Google (com ara Voice o YouTube) que podeu utilitzar per desar informació de veu i d'àudio.

Segons les altres opcions de configuració del dispositiu, és possible que les gravacions de veu i d'àudio encara es desin al dispositiu. També es poden enviar a Google propostes de millora dels models de parla sense haver de penjar cap gravació de veu ni d'àudio. Per exemple, si l'opció Millora Gboard està activada, Gboard pot millorar els suggeriments de paraules per a tots els usuaris sense enviar al servidor les vostres gravacions de veu. Obteniu informació sobre com millora Gboard.

Articles relacionats