Hvis du nylig har blitt logget av kontoen din, bør du logge på med det vanlige brukernavnet og passordet ditt på https://accounts.google.com. Hvis du ikke husker passordet eller av en annen grunn ikke kan logge på, kan du gå hit for å gjenopprette passordet. Brukerstøtten vår kan ikke hjelpe deg med passordproblemer, så du bør prøve å løse dette problemet på nettet.

Gi mindre sikre apper tilgang til kontoen din

Google kan noen ganger blokkere påloggingsforsøk fra enkelte apper eller enheter som ikke bruker moderne sikkerhetsstandarder. Blokkering av påloggingsforsøkene bidrar til å holde kontoen din trygg siden disse appene og enhetene er enklere å bryte seg inn i.

Her er noen eksempler på apper som ikke støtter de nyeste sikkerhetsstandardene:

• E-post-appen på iPhone eller iPad med versjon 6 eller eldre
  • E-post-appen på Windows-telefoner som er eldre enn versjon 8.1
  • Enkelte e-postklienter på datamaskiner, f.eks. Microsoft Outlook og Mozilla Thunderbird

Endre kontotilgang for mindre sikre apper

For å bidra til å holde kontoene til G Suite-brukere sikre, kan vi blokkere mindre sikre apper fra å få tilgang til G Suite-kontoer. Som en G Suite-bruker kan du se feilmeldingen «Feil passord» når du prøver å logge på. Hvis dette skjer, har du to alternativer:

• Alternativ 1: Oppgrader til en mer sikker app som bruker de mest oppdaterte sikkerhetstiltakene. Alle Google-produkter, inkludert Gmail, bruker de nyeste sikkerhetstiltakene.
  • Alternativ 2: Endre innstillingene dine for å la mindre sikre apper få tilgang til kontoen din. Vi anbefaler ikke dette alternativet fordi det gjør det lettere for uvedkommende å få tilgang til kontoen din. Hvis du vil gi tilgang likevel, kan du følge disse trinnene:
    1. Gå til «Mindre sikre apper»-delen i Min Konto.
    2. Velg Slå på ved siden av «Tilgang for mindre sikre apper». (Merknad for G Suite-brukere: Denne innstillingene er skjult hvis administratoren din har blokkert tilgang for mindre sikre apper.)

Hvis du fortsatt ikke kan logge på kontoen din, skyldes kanskje «Feil passord»-feilen noe annet.