Mindre sikre apps og din Google-konto

Fra og med 30. september 2024 understøttes mindre sikre apps, tredjepartsapps eller enheder, hvor du kun logger ind ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode, ikke længere med Google Workspace-konti. Besøg Google Workspace Updates for at se de nøjagtige datoer. Hvis du vil fortsætte med at bruge en bestemt app med din Google-konto, skal du bruge en mere sikker type adgang, der ikke deler adgangskodedata. Se, hvordan du bruger Log ind med Google.

Hvis en app eller et website ikke opfylder vores sikkerhedsstandarder, kan Google blokere alle forsøg på at logge ind på din konto via appen eller websitet. Mindre sikre apps kan gøre det nemmere for hackere at få adgang til din konto, så blokering for login via disse apps, er med til at beskytte din konto.

Brug mere sikre apps

En app med mindre sikker loginteknologi kan muligvis ikke bruges sammen med din Google-konto.

Apps, der kun anvender dit brugernavn eller din adgangskode, giver en fejlmeddelelse, hvis de forsøger at få adgang til din Google-konto. Fejlmeddelelserne kan f.eks. være:

• "Ugyldigt brugernavn"
  • "Ugyldig adgangskode"
  • "Det er ikke muligt at logge ind"

Du kan logge ind på din Google-konto via alle tredjepartsapps, som har muligheden "Log ind med Google". I nogle tilfælde skal du muligvis fjerne din Google-konto og derefter tilføje den igen på din enhed.