Mindre sikre apps og din Google-konto

Hvis en app eller et website ikke opfylder vores sikkerhedsstandarder, kan Google blokere alle forsøg på at logge ind på din konto via appen eller websitet. Mindre sikre apps kan gøre det nemmere for hackere at få adgang til din konto, så hvis du blokerer for login via disse apps, er det med til at beskytte din konto.

Hvis "Adgang for mindre sikre apps" er aktiveret på din konto

Da mindre sikre apps kan gøre din konto mere sårbar, deaktiverer Google automatisk denne indstilling, hvis den ikke bruges.

Hvis "Adgang for mindre sikre apps" stadig er aktiveret på din konto, anbefaler vi, at du deaktiverer indstillingen nu og skifter til mere sikre apps.

Deaktiver "Adgang for mindre sikre apps"

Af hensyn til din kontos sikkerhed anbefaler vi, at du deaktiverer denne indstilling permanent og i stedet bruger mere sikre apps.

1. Gå til sektionen Adgang for mindre sikre apps på din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Deaktiver Tillad mindre sikre apps.
Hvis "Adgang for mindre sikre apps" er deaktiveret på din konto

Hvis "Adgang for mindre sikre apps" er deaktiveret på din konto, kan du aktivere indstillingen igen. Vi anbefaler dog, at du skifter til mere sikre apps.

Sådan kan mere sikre apps hjælpe med at beskytte din konto

Når en tredjepartsapp opfylder vores sikkerhedsstandarder, kan du:

• Se, hvilken grad af kontoadgang du giver appen, før du knytter den til din Google-konto
  • Kun give appen adgang til en relevant del af din Google-konto, f.eks. din mail eller kalender
  • Knytte din Google-konto til appen uden at eksponere din adgangskode
  • Når som helst ophæve tilknytningen mellem din Google-konto og appen

Få flere oplysninger om tredjepartsapps med adgang til din konto.

Løs problemer

Jeg kan ikke bruge en app sammen med min Google-konto

Opdater appen eller operativsystemet

Hvis appen eller operativsystemet på din enhed er forældet, kan du muligvis bruge appen sammen med din Google-konto, hvis du opdaterer til den nyeste version.

Sørg for, at du bruger den nyeste version af appen og din enheds operativsystem.

Brug mere sikre apps

En app med mindre sikker loginteknologi kan muligvis ikke bruges sammen med din Google-konto.

Du kan logge ind på din Google-konto via alle tredjepartsapps, som har muligheden "Log ind med Google". Du kan også logge ind på din Google-konto i alle Googles produkter som f.eks. Gmail.

Brug en app-adgangskode

En app-adgangskode er en 16-cifret adgangskode, som giver enheder eller apps fra andre udbydere end Google adgang til din Google-konto. Se, hvordan du logger ind med en app-adgangskode.

Hvis du stadig ikke kan logge ind på din konto, kan du få flere oplysninger om fejlmeddelelsen "Forkert adgangskode".