Aplicacions menys segures i Compte de Google

A partir del 30 de setembre de 2024, les aplicacions menys segures, les aplicacions de tercers o els dispositius en què hàgiu d'iniciar la sessió només amb el vostre nom d'usuari i la vostra contrasenya es deixaran d'admetre als comptes de Google Workspace. Per saber les dates exactes, consulteu les novetats de Google Workspace. Si voleu continuar utilitzant una aplicació específica amb el vostre Compte de Google, haureu d'utilitzar un tipus d'accés més segur que no comparteixi dades de contrasenyes. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar Inicia la sessió amb Google.

Si una aplicació o un lloc web no compleixen els nostres estàndards de seguretat, és possible que Google bloquegi qualsevol usuari que provi d'iniciar la sessió al vostre compte des de l'aplicació o des del lloc web en qüestió. Els hackers poden accedir al compte amb més facilitat a través de les aplicacions menys segures; per això, bloquejar els inicis de sessió procedents d'aquestes aplicacions ajuda a protegir-lo.

Utilitzar aplicacions més segures

Si la tecnologia d'inici de sessió d'una aplicació és menys segura, pot ser que no pugueu utilitzar-la amb el vostre Compte de Google.

Les aplicacions que només utilitzin el nom d'usuari o la contrasenya generaran errors si proven d'accedir al vostre Compte de Google. Aquests errors es poden mostrar de la manera següent:

• "Nom d'usuari no vàlid"
  • "Contrasenya no vàlida"
  • "No es pot iniciar la sessió"

Podeu iniciar la sessió al Compte de Google des de qualsevol aplicació de tercers que tingui l'opció "Inicia la sessió amb Google". En alguns casos, és possible que hàgiu de suprimir el Compte de Google i tornar-lo a afegir al dispositiu.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda