Joku muu käyttää tiliäsi

Jos epäilet jonkun muun tietävän salasanasi tai vaihtaneen sen, pyydä uusi salasana, jotta kukaan muu ei pysty kirjautumaan tiliisi. Voit tehdä sen antamalla käyttäjätunnuksesi salasana-apusivulla.

Tilin käyttäjätunnus:

• Google-tilit, joissa ei ole Gmailia: tilin luomisessa käyttämäsi sähköpostiosoite kokonaisuudessaan.
  • Google-tilit, joissa on Gmail: kaikki ennen @gmail.com-tekstiä

Jos uskot, että jollakulla on pääsy Google-tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen, vaihda myös sähköpostisi salasana. Lisätietoja tilin pitämisestä suojattuna.

Jos et pysty pyytämään uutta salasanaa Google-tiliisi, etkä voi kirjautua tiliin, täytä tämä lomake.