Useat Google-käyttäjätilit kirjattiin ulos rutiinihuollon yhteydessä. Jos tilisi on kirjattu ulos, kirjaudu uudelleen sisään osoitteessa https://accounts.google.com. Jos et muista salasanaasi tai et pysty kirjautumaan muusta syystä, palauta salasanasi täällä. Tukiedustajamme eivät voi auttaa salasanaongelmissa turvallisuussyistä.

Joku muu käyttää tiliäsi

Jos epäilet jonkun muun tietävän salasanasi tai vaihtaneen sen, pyydä uusi salasana, jotta kukaan muu ei pysty kirjautumaan tiliisi. Voit tehdä sen antamalla käyttäjätunnuksesi salasana-apusivulla.

Tilin käyttäjätunnus:

• Google-tilit, joissa ei ole Gmailia: tilin luomisessa käyttämäsi sähköpostiosoite kokonaisuudessaan.
  • Google-tilit, joissa on Gmail: kaikki ennen @gmail.com-tekstiä

Jos uskot, että jollakulla on pääsy Google-tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen, vaihda myös sähköpostisi salasana. Lisätietoja tilin pitämisestä suojattuna.

Jos et pysty pyytämään uutta salasanaa Google-tiliisi, etkä voi kirjautua tiliin, täytä tämä lomake.