Joku vaihtoi salasanasi

Jos uskot, että joku muu tietää salasanasi tai on vaihtanut sen, pyydä uusi salasana kirjautumisongelmasivulla.

• Google-tilit, joissa ei ole Gmailia: anna tilin luomisessa käyttämäsi sähköpostiosoite kokonaisuudessaan.
  • Google-tilit, joissa on Gmail: anna osoite ennen @gmail.com-osiota.

Lue lisää tilisi suojaamisesta ja salasanan vaihtamisesta.

Jos et voi vaihtaa Google-tilisi salasanaa etkä voi kirjautua tilillesi, voit täyttää tilinpalautuslomakkeen.