Useat Google-käyttäjätilit kirjattiin ulos rutiinihuollon yhteydessä. Jos tilisi on kirjattu ulos, kirjaudu uudelleen sisään osoitteessa https://accounts.google.com. Jos et muista salasanaasi tai et pysty kirjautumaan muusta syystä, palauta salasanasi täällä. Tukiedustajamme eivät voi auttaa salasanaongelmissa turvallisuussyistä.

Joku vaihtoi salasanasi

Jos uskot, että joku muu tietää salasanasi tai on vaihtanut sen, pyydä uusi salasana kirjautumisongelmasivulla.

• Google-tilit, joissa ei ole Gmailia: anna tilin luomisessa käyttämäsi sähköpostiosoite kokonaisuudessaan.
  • Google-tilit, joissa on Gmail: anna osoite ennen @gmail.com-osiota.

Lue lisää tilisi suojaamisesta ja salasanan vaihtamisesta.

Jos et voi vaihtaa Google-tilisi salasanaa etkä voi kirjautua tilillesi, voit täyttää tilinpalautuslomakkeen.