Se eller slett YouTube-søkeloggen din

Du finner YouTube-søkeloggen på Min aktivitet-siden. Herfra kan du

• se søkeloggen
  • søke i søkeloggen for å finne en bestemt video
  • tømme hele søkeloggen
  • fjerne enkeltsøk fra søkeforslagene
  • Sett søkeloggen på pause
Merk: Gå til Min aktivitet hvis du vil se eller slette oppføringer for ting du har sett på YouTube.

Kjekt å vite:

• Søkeoppføringer du sletter, påvirker ikke lenger anbefalingene du får.
  • Når du har tømt søkeloggen, vises ikke lenger tidligere søk som forslag i søkefeltet.
  • Søkeord du skriver inn mens søkeloggen er satt på pause, blir ikke lagret i søkeloggen.

Hvis du har fjernet videoer fra seerloggen mens enheten din var uten nett, kan det ta noen timer etter at enheten kobles til internett neste gang, før endringene synkroniseres.

Sett søkeloggen på pause

1. Gå til profilbildet ditt .
  2. Trykk på Innstillinger etterfulgt av Administrer hele loggen.
  3. Trykk på Lagrer YouTube-loggen etterfulgt av Fjern avmerkingen for «Inkluder søkene dine på YouTube».

Slett enkeltsøk

1. Trykk på Søk .
  2. Trykk og hold på et foreslått søkeresultat med loggikonet ved siden av.
  3. Trykk på Fjern i forgrunnsvinduet.

TV-er, spillkonsoller eller mediestrømmebokser

1. Gå til Innstillinger  på menyen til venstre.
  2. Velg Tøm søkeloggen.
  3. Velg Tøm søkeloggen-knappen.
Merk: Ikke alle søkeloggfunksjoner er tilgjengelige når du er logget av. Logg på kontoen din for å få tilgang til hele søkeloggen.

Se også artiklene om seerloggen, hvordan du fjerner anbefalt innhold, og hvordan du får bedre anbefalinger.

Søk i inkognitomodus

Når du surfer i inkognitomodus, lagres ikke søkeloggen. Finn ut mer om inkognitomodus.