E-postmeddelande med uppgraderingsbekräftelse för Gmail

Om du får en uppgraderingsbekräftelse för Gmail har Gmail lagts till i ditt Google-konto. Nu kan du logga in på startsidan för Google Konton med ditt användarnamn och lösenord för Gmail.

Ta bort Gmail från kontot

Om du inte vill använda Gmail kan du ta bort det från Google-kontot. När du har raderat ditt användarnamn i Gmail går det inte att återställa det.

Gör så här om du är säker på att du inte behöver Gmail i framtiden och vill ta bort tjänsten permanent:

1. Öppna Google-kontot.
  2. Klicka på Data och integritet till vänster.
  3. Klicka på Data från appar och tjänster som du använder under Data och integritetsalternativ.
  4. Klicka på Ta bort en av Googles tjänster under Ladda ned eller radera dina uppgifter. Du kan behöva logga in.
  5. Klicka på Radera Radera vid Gmail.
  6. Ange en aktiv e-postadress du vill använda och klicka på Skicka verifieringsmeddelande. Detta får inte vara en Gmail-adress.
  7. Verifiera den aktiva e-postadressen genom att leta reda på verifieringsmeddelandet vi skickade dit. Din Gmail-adress raderas inte förrän du har verifierat den nya adressen.