E-postbekreftelse for Gmail-oppgradering

Hvis du har mottatt en e-postbekreftelse for Gmail-oppgradering, er Gmail lagt til i den eksisterende Google-kontoen din. Nå kan du logge på startsiden for Google-kontoer med brukernavnet og passordet ditt for Gmail.

Fjern Gmail fra kontoen din

Hvis du bestemmer deg for å ikke bruke Gmail, kan du fjerne Gmail-adressen fra Google-kontoen din. Når du sletter Gmail-brukernavnet ditt, kan du ikke få det tilbake.

Hvis du er sikker på at du ikke kommer til å bruke Gmail i fremtiden, kan du følge denne fremgangsmåten for å fjerne tjenesten permanent:

1. Åpne Gmail-appen på iPhone eller iPad.
    2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Google-konto. Gå til myaccount.google.com hvis du ikke bruker Gmail.
  1. Trykk på Data og personvern øverst.
  2. Rull til «Data fra apper og tjenester du bruker».
  3. Trykk på Slett en Google-tjeneste under «Last ned eller slett dataene dine». Du må kanskje logge på.
  4. Trykk på Slett Slett ved siden av «Gmail».
  5. Skriv inn den aktive e-postadressen du vil bruke, og trykk på Send bekreftelses-e-post. Dette kan ikke være en Gmail-adresse.
  6. For å bekrefte den aktive e-postadressen din må du finne bekreftelses-e-posten vi sender til den. Gmail-adressen din slettes ikke før du har bekreftet den nye adressen.