E-postbekreftelse for Gmail-oppgradering

Hvis du har mottatt en e-postbekreftelse for Gmail-oppgradering, er Gmail lagt til i den eksisterende Google-kontoen din. Nå kan du logge på startsiden for Google-kontoer med brukernavnet og passordet ditt for Gmail.

Fjern Gmail fra kontoen din

Hvis du bestemmer deg for å ikke bruke Gmail, kan du fjerne Gmail-adressen fra Google-kontoen din. Når du sletter Gmail-brukernavnet ditt, kan du ikke få det tilbake.

Hvis du er sikker på at du ikke kommer til å bruke Gmail i fremtiden, kan du følge denne fremgangsmåten for å fjerne det permanent:

1. Åpne Google-kontoen din.
  2. Klikk på Data og personlig tilpasning i navigasjonspanelet til venstre.
  3. Klikk på Slett en tjeneste eller kontoen din under Last ned, slett eller lag en plan for dataene dine.
  4. Klikk på Slett en Google-tjenesteDet kan hende du må logge på kontoen din igjen.
  5. Klikk på Fjern-ikonet Trash can ved siden av Gmail.
  6. Skriv inn en eksisterende e-postadresse som skal brukes til pålogging, og klikk på Send bekreftelses-e-post. Dette kan ikke være en Gmail-adresse.
  7. Du får en e-post til den eksisterende e-postadressen for å bekrefte den. Gmail-adressen din blir ikke slettet før du bekrefter den nye adressen.