Gmailin päivitysvahvistus ‑sähköposti

Jos sait Gmailin päivitysvahvistus ‑sähköpostin, Gmail on lisätty olemassa olevalle Google-tilillesi. Voit nyt kirjautua sisään Google-tilien etusivulla Gmailin käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.

Gmailin poistaminen tililtä

Jos haluat lopettaa Gmailin käytön, voit poistaa sen Google-tililtäsi. Kun olet poistanut Gmail-käyttäjänimesi, et voi palauttaa sitä.

Jos olet varma, ettet enää halua käyttää Gmailia, voit poistaa sen näin:

1. Avaa Google-tilisi.
  2. Valitse vasemmalta Data ja tietosuoja.
  3. Valitse "Data- ja yksityisyysasetukset" ‑kohdasta Data käyttämistäsi sovelluksista ja palveluista.
  4. Valitse "Datan lataaminen tai poistaminen" ‑kohdasta Poista Googlen palvelu. Kirjaudu tarvittaessa sisään.
  5. Valitse Gmailin kohdalta Poista Poista.
  6. Lisää aktiivinen sähköpostiosoite, jota haluat käyttää, ja valitse Lähetä vahvistussähköpostiviesti. Tämä sähköpostiosoite ei voi olla Gmail-osoite.
  7. Jos haluat vahvistaa aktiivisen sähköpostiosoitteesi, etsi lähettämämme vahvistussähköposti. Gmail-osoitettasi ei poisteta ennen kuin vahvistat uuden osoitteesi.