Meddelande om verifiering av ändrad e-postadress för Google

Om du nyligen har ändrat e-postadressen i ditt Google-konto bör du få två e-postmeddelanden med de här ämnesraderna:

1. Google Konton: Verifiering av ändring av e-postadress: Detta skickas till din nya e-postadress. I e-postmeddelandet ombeds du verifiera ändringen genom att klicka på den bifogade länken. Om du inte har gjort ändringen kan du bara strunta i e-postmeddelandet.
  2. Google Konton: Meddelande om ändring av e-postadress: Detta skickas till din gamla e-postadress. Observera att det här e-postmeddelandet är en säkerhetsåtgärd som syftar till att skydda ditt konto om någon skulle försöka ta över det.

Om du inte har försökt ändra kontots e-postadress nyligen och tror att kontot har utsatts för intrång följer du stegen för att återställa kontot.