Missatge de verificació de canvi de correu electrònic de Google

Si fa poc heu canviat l'adreça electrònica del vostre compte de Google, heu de rebre dos correus electrònics amb els assumptes següents:

1. "Comptes de Google: verificació dels canvis en l'adreça de correu electrònic": rebreu un correu electrònic amb aquest assumpte a l'adreça electrònica nova. El correu electrònic us demanarà que verifiqueu el canvi fent clic a l'enllaç que se us ha proporcionat. Si no heu iniciat el canvi, només cal que ignoreu el correu electrònic.
  2. "Comptes de Google: notificació de canvis en l'adreça de correu electrònic": rebreu un correu electrònic amb aquest assumpte a l'adreça electrònica antiga. Tingueu en compte que aquest correu electrònic és una mesura de seguretat per protegir el vostre compte en cas que algú us el vulgui prendre.

Si fa poc no heu provat de canviar l'adreça electrònica del compte i creieu que el compte podria estar en perill, seguiu els passos per recuperar-lo.