E-post fra Google om bekreftelse på e-postendring

Hvis du nylig har endret e-postadressen i Google-kontoen din, skal du motta to e-poster med følgende emner:

1. «Google-kontoer: Bekreftelse på endring av e-post»: Du mottar denne e-posten på den nye e-postadressen din. E-posten ber deg om å bekrefte endringen ved å klikke på linken som følger med. Hvis du ikke gjorde endringen, kan du ignorere e-posten.
  2. «Google-kontoer: Varsel om endring av e-post»: Du mottar denne e-posten på den gamle e-postadressen din. Vær oppmerksom på at denne e-posten er et sikkerhetstiltak for å beskytte kontoen din i tilfelle noen prøver å ta kontroll over den.

Hvis du ikke har forsøkt å endre e-postadressen i Google-kontoen nylig og du tror at kontoen din kan være utsatt for sikkerhetsbrudd, følger du fremgangsmåten for å gjenopprette kontoen din.