In- of uitgelogd blijven op uw Google-account

Als u ingelogd blijft op uw account, kunt u Google-services gebruiken zodra u deze opent. Zo kunt u bijvoorbeeld snel uw e-mail bekijken in Gmail of uw eerdere zoekopdrachten in Chrome inzien.

Ingelogd blijven

Als Google u blijft uitloggen, kunt u de volgende stappen uitproberen:

Uitgelogd blijven

Als u inlogt op uw Google-account, blijft u ingelogd tot u weer uitlogt.

Als u een openbare computer of het apparaat van iemand anders gebruikt:

1. Browse privé.
  2. Sluit wanneer u klaar bent alle vensters voor privé browsen. U wordt automatisch uitgelogd.

Uitgelogd blijven op niet-Google-accounts

Met deze tips kunt u voorkomen dat niet-Google-accounts u automatisch inloggen.

Uitloggen op het apparaat van iemand anders

Belangrijk: Als uw wachtwoord is opgeslagen op het apparaat van iemand anders, wijzigt u uw wachtwoord en zorgt u ervoor dat u bent uitgelogd van dat apparaat. Op die manier kan niemand anders inloggen op uw account.

1. Ga naar uw Google-account.
  2. Klik in het linkernavigatievenster op Beveiliging.
  3. Klik in het deelvenster Je apparaten op Apparaten beheren.
  4. Selecteer een apparaat.
  5. Klik op Verwijderen.