Google-tili – kirjautuneena tai uloskirjautuneena pysyminen

Jos pysyt kirjautuneena tilillesi, voit käyttää Google-palveluja heti avattuasi ne. Voit esimerkiksi nopeasti tarkistaa Gmail-sähköpostisi tai nähdä vanhat hakusi Chromessa.

Kirjautuneena pysyminen

Jos Google kirjaa sinut jatkuvasti ulos, kokeile näitä keinoja:

Uloskirjautuneena pysyminen

Kun kirjaudut Google-tilillesi, pysyt kirjautuneena, kunnes kirjaudut ulos.

Jos käytät julkista tietokonetta tai toisen henkilön laitetta:

1. Selaa verkkoa yksityisesti.
  2. Kun olet valmis, sulje kaikki yksityiset selausikkunat. Sinut kirjataan ulos automaattisesti.

Pysyminen uloskirjautuneena muilta kuin Google-tileiltä

Näiden vinkkien avulla voit estää muita kuin Google-tilejä kirjaamasta sinua automaattisesti sisään.

Toisen henkilön laitteelta uloskirjautuminen

Tärkeää: Jos olet tallentanut salasanasi toisen henkilön laitteelle, vaihda salasana. Näin estät muita kirjautumasta tilillesi.

1. Siirry Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta navigaatiopaneelista Tietoturva.
  3. Valitse Laitteesi-paneelista Määritä laitteet.
  4. Valitse laite.
  5. Valitse Poista.