Mantenir la sessió iniciada o tancada al compte de Google

Quan manteniu la sessió iniciada al compte, podeu utilitzar els serveis de Google tan bon punt els obriu. Per exemple, podeu consultar ràpidament el correu electrònic a Gmail o veure les cerques anteriors a Chrome.

Mantenir la sessió iniciada

Si Google continua tancant-vos la sessió, podeu provar els passos següents:

Mantenir la sessió tancada

Quan inicieu la sessió al compte de Google, continuareu amb la sessió iniciada fins que la tanqueu.

Si utilitzeu un ordinador públic o el dispositiu d'una altra persona, no us oblideu de fer el següent:

1. Navegueu en privat.
  2. Quan ja hàgiu acabat, tanqueu totes les finestres de navegació privada. La sessió es tancarà automàticament.

Mantenir la sessió tancada en comptes que no siguin de Google

Amb aquests consells, podeu evitar que s'iniciï la vostra sessió automàticament en comptes que no siguin de Google.

Tancar la sessió al dispositiu d'una altra persona

Important: si la vostra contrasenya s'ha desat al dispositiu d'un altre usuari, canvieu-la. D'aquesta manera, aquesta altra persona no podrà iniciar la sessió al vostre compte.

1. Aneu a Dispositius utilitzats recentment.
  2. Seleccioneu un dispositiu.
  3. Seleccioneu Suprimeix.