Durant les tasques de manteniment rutinari, es va tancar la sessió del compte de Google d'uns quants usuaris. Si això us va afectar, torneu a iniciar-hi la sessió amb el nom d'usuari i la contrasenya de sempre a https://accounts.google.com. Si no els recordeu o no podeu iniciar la sessió per algun altre motiu, recupereu la contrasenya del compte. Per motius de seguretat, els nostres agents del servei d'assistència no us poden ajudar en problemes relacionats amb les contrasenyes.

Mantenir la sessió iniciada al compte de Google

Sempre que inicieu la sessió en un compte de Google, es mantindrà iniciada fins que no la tanqueu expressament en aquell compte.

Si no s'inicia la sessió automàticament, podeu provar alguna de les accions que us indiquem a continuació: