Om Google Webhistorik

Du får bedre søgeresultater og anbefalinger på alle Googles produkter, når din Webhistorik er slået til.

Din Webhistorik er privat, og det er kun dig, der kan se din historik, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Se og administrer din Webhistorik

Når du opretter en Google-konto, aktiveres Google Webhistorik automatisk. Du kan se din webhistorik eller ændre dine indstillinger på www.google.com/history?hl=da. Få flere oplysninger om, hvordan du sletter din webhistorik, gemmer din webhistorik eller redigerer din webhistorik på din mobilenhed.

Hvad der gemmes i din webhistorik

Google Webhistorik gemmer oplysninger om din aktivitet på nettet samt oplysninger om din browser, herunder:

• Søgninger på Google
  • Sider, som du klikker på, fra siden med søgeresultater
  • Resultater, der blev vist, herunder private resultater fra Google-produkter såsom Google+, Gmail og Google Kalender
  • annoncer, du reagerer på ved at klikke på selve annoncen eller ved at gennemføre en transaktion på annoncørens website.
  • din IP-adresse
  • Din browsertype og dit browsersprog
  • Dine søgninger og andre aktiviteter på Google Maps, herunder kort rundt omkring på nettet

Browserhistorik

Dine tidligere søgninger og øvrige webaktiviteter bliver muligvis også gemt i din browser. Få flere oplysninger om at administrere din browserhistorik i Chrome, Safari, Internet Explorer og Firefox.

Sådan virker Webhistorik, når du er logget ud

Dine søge- og annonceresultater kan tilpasses ved hjælp af søgeaktiviteten fra din computer, selvom du er logget ud. Hvis du vil deaktivere denne form for tilpasning, skal du gøre følgende:

1. Gå til google.dk/history/optout, når du ikke er logget ind på en Google-konto.
  2. Klik på Deaktiver tilpasninger, der er baseret på søgeaktivitet. Dette vil slå indstillingen fra for alle, der bruger den samme browser og computer som dig.

Find og løs problemer med Webhistorik

Webhistorik vises ikke

Der kan være flere grunde til, at du ikke kan se dine søgninger og anden webaktivitet i Google Webhistorik:

• Din webhistorik registreres kun, når du er logget ind på din Google-konto.
  • Webhistorik registrerer kun visse typer af søgninger, herunder søgninger i Websøgning, Billeder, Nyheder, Shopping, Maps og Bøger.
  • Du vil ikke se alle de websites, du besøger, medmindre du har Google Toolbar installeret.
Webhistorik, som du ikke kan genkende

Google Direkte

Hvis Google Direkte er slået til, når du indtaster en søgning, og du standser indtastningen i mindst tre sekunder, gemmes søgeforslaget i din webhistorik. Søgeforslagene vil også blive gemt, hvis du begynder at skrive en forespørgsel på Google og derefter klikker et vilkårligt sted på siden, f.eks. på et søgeresultat, en annonce eller en staverettelse. Disse søgninger anses ikke for at være usædvanlig aktivitet.

Sådan bruger du din konto på offentlige computere

Hvis du bemærker usædvanlig aktivitet i din Webhistorik, der ikke er relateret til forslag i Google Direkte, er det muligt, at din Google-konto er logget ind på en offentlig computer, hvor andre kan søge med din konto. Se, hvordan du logger ud af din Google-konto

Anden usædvanlig aktivitet

Hvis ingen af de to ovenstående scenarier gælder for dig, er det muligt, at nogen har adgang til din computer eller din Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du beskytter din konto