Cercar i controlar l'opció Activitat al web i en aplicacions

L'opció Activitat al web i en aplicacions desa al vostre Compte de Google les cerques i l'activitat d'altres serveis de Google. Podeu obtenir experiències més personalitzades, com ara:

• Cerques més ràpides
  • Aplicacions més útils
  • Recomanacions de contingut

Podeu desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions o suprimir l'activitat anterior en qualsevol moment.

Consell: Si heu obtingut el vostre Compte de Google a través de l'empresa o la institució educativa, és possible que hàgiu de demanar a l'administrador que activi l'opció Activitat al web i en aplicacions perquè la vostra organització pugui utilitzar aquest servei.

Activar o desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions

1. A l'ordinador, aneu a la pàgina Controls d'activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. Activeu o desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions.
  3. Quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada:
    • Podeu marcar la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou l'historial de Chrome i l'activitat en llocs web, aplicacions i dispositius que utilitzen els serveis de Google".
    • Podeu marcar la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou activitat de veu i d'àudio".
  4. Si desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions:
    • Seleccioneu Desactiva i, a continuació, trieu Desactiva o Desactiva i suprimeix l'activitat.
    • Si trieu Desactiva i suprimeix l'activitat, seguiu els passos per seleccionar i confirmar quina activitat voleu suprimir.

Consell: alguns navegadors i dispositius poden tenir més opcions de configuració que afecten la manera de desar aquesta activitat.

Cercar o suprimir l'activitat al web i en aplicacions a La meva activitat a Google

Podeu cercar i suprimir la vostra activitat al web i en aplicacions a La meva activitat a Google.

Consell: a fi d'augmentar la seguretat, podeu requerir un pas de verificació addicional per veure el vostre historial complet a La meva activitat.

Què es desa a Activitat al web i en aplicacions

Informació sobre les vostres cerques i altres activitats

Quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, Google desa aquest tipus d'informació:

• Les cerques i les activitats que dueu a terme als productes i serveis de Google, com ara Maps i Play.
  • Informació associada a l'activitat, com ara l'idioma, l'URL de referència, si feu servir un navegador o una aplicació, o el tipus de dispositiu que utilitzeu.
  • Els anuncis en què heu fet clic o el que heu comprat al lloc web d'un anunciant.
  • La informació al dispositiu, com ara noms de contactes o cerques recents d'aplicacions.
  • Les interaccions amb l'Assistent, incloent-hi si l'Assistent de Google detecta una activació no intencionada.

Consell: pot ser que l'activitat es desi encara que no tingueu connexió.

Informació sobre la navegació i altres activitats que heu dut a terme als llocs web, a les aplicacions i als dispositius que utilitzen els serveis de Google

Quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, podeu incloure activitats addicionals, com ara les següents:

• Llocs web i aplicacions que col·laboren amb Google per mostrar anuncis.
  • Llocs web i aplicacions que utilitzen els serveis de Google, incloses les dades que les aplicacions comparteixen amb Google.
  • L'historial de navegació de Chrome.
  • Dades d'ús i de diagnòstic d'Android, per exemple, el nivell de bateria i els errors del sistema.

Perquè Google pugui desar aquesta informació:

• L'opció Activitat al web i en aplicacions ha d'estar activada.
  • La casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou l'historial de Chrome i l'activitat en llocs web, aplicacions i dispositius que utilitzen els serveis de Google" ha d'estar marcada.

L'historial de Chrome només es desa si teniu la sessió iniciada a Chrome i el sincronitzeu. Obteniu més informació sobre l'inici de sessió a Chrome.

Nota: si utilitzeu un dispositiu compartit o inicieu la sessió amb més d'un compte, és possible que l'activitat es desi al compte predeterminat al navegador o dispositiu que feu servir.

Gravacions d'àudio

Quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, podeu incloure les gravacions d'àudio de les vostres interaccions amb la Cerca de Google, l'Assistent i Maps com a part de l'activitat. Obteniu informació sobre les gravacions d'àudio.

Perquè Google pugui desar aquesta informació:

• L'opció Activitat al web i en aplicacions ha d'estar activada.
  • La casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou activitat de veu i d'àudio" ha d'estar marcada.

Com s'utilitza l'activitat desada

Obteniu més informació sobre com fa servir Google l'activitat desada i com contribueix a mantenir-la privada.

Per obtenir més informació sobre com tracta Google les consultes de cerca en general, llegiu les preguntes més freqüents sobre la política de privadesa.

Com funciona l'opció Activitat al web i en aplicacions amb la sessió tancada

Els resultats d'anuncis i de la cerca es poden personalitzar mitjançant l'activitat relacionada amb la cerca encara que tingueu la sessió tancada. Per desactivar aquest tipus de personalització de la cerca, podeu cercar contingut i navegar de manera privada. Obteniu informació sobre com podeu fer cerques i navegar de manera privada.

Historial del navegador

Per controlar si el dispositiu desa la vostra activitat:

1. Aneu a la pàgina Controls d'activitat.
  2. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou l'historial de Chrome i l'activitat en llocs web, aplicacions i dispositius que utilitzen els serveis de Google".

El navegador també pot desar les vostres cerques i els llocs web que visiteu. Obteniu informació sobre com podeu suprimir l'historial a: