Slett aktiviteten din

Når du bruker Google-nettsteder, -apper og -tjenester, lagres noe av aktiviteten i Google-kontoen din. Du kan finne og slette denne aktiviteten i Min aktivitet, og du kan når som helst stoppe lagring av de fleste typer aktivitet.

Slett all aktivitet

1. Gå til myactivity.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Slett  over aktiviteten.
  3. Klikk på Alltid
  4. Klikk på Neste og deretter Slett.

Slett aktivitetselementer enkeltvis

Dette kan for eksempel være et søk du har gjort på Google, eller et nettsted du har besøkt i Chrome:
  1. Gå til myactivity.google.com på en datamaskin.
  2. Rull ned til aktiviteten din.
  3. Finn elementet du vil slette. Du kan finne elementer på forskjellige måter, for eksempel sånn:
    • Bla gjennom etter dag.
    • Søk eller bruk filtre.
  4. Klikk på Slett  på elementet du vil slette.

Slett aktivitet etter dato eller produkt

1. Gå til myactivity.google.com på en datamaskin.
  2. Rull ned til aktiviteten din.
  3. Filtrér aktiviteten din. Du kan filtrere etter både dato og produkt samtidig.
    • Slik filtrerer du etter dato: Velg Kalender event. Deretter velger du en dato for å finne aktivitet før den datoen.
    • Slik filtrerer du etter produkt: Velg Søk Søk. Deretter velger du produktene du vil inkludere. Ikke alle Google-produkter lagrer aktivitet i Min aktivitet.
  4. Slett aktivitet.
    • Slik sletter du all aktivitet du har filtrert etter: Ved siden av søkefeltet velger du Slett og så Slett resultater.
    • Slik sletter du spesifikke elementer: Velg Slett  på elementet du vil slette.

Slett aktiviteten din automatisk

Du kan slette noe aktivitet automatisk fra Google-kontoen din.

1. Gå til Google-kontoen din på en datamaskin.
  2. Klikk på Data og personlig tilpasning i navigasjonspanelet øverst til venstre.
  3. Klikk på Administrer aktivitetslagringen din under «Aktivitetslagring».
  4. Klikk på Slett automatisk under «Nett- og appaktivitet», «YouTube-logg» eller «Posisjonslogg».
  5. Klikk på knappen for hvor lenge du vil beholde aktiviteten din og deretter Neste og deretter Bekreft for å lagre valget ditt.

Merk: Noen former for aktivitet kan utløpe raskere enn tidsrammen du velger.

Slett aktivitet andre steder

Aktiviteten din kan være lagret andre steder enn i Min aktivitet. Hvis du for eksempel har slått på Posisjonslogg, blir denne aktiviteten lagret i Maps-tidslinjen din i stedet. Du kan slette mesteparten av aktiviteten din fra slike steder.

Slett annen aktivitet som er lagret i kontoen din

1. Gå til myactivity.google.com på en datamaskin.
  2. I søkefeltet over aktiviteten klikker du på Mer Mer og deretter Annen Google-aktivitet.
  3. Her kan du
    • slette spesifikk aktivitet: Klikk på Slett under aktiviteten.
    • finne ut hvor du sletter aktivitet: Klikk på Gå til, Se eller Administrer under aktiviteten.

Slett nettleseraktivitet

Det kan hende aktiviteten din er lagret i nettleseren du bruker – selv om du har slettet den fra Min aktivitet.

Stopp lagring av aktivitet

Du kan kontrollere det meste av informasjonen som vises i Min aktivitet.

1. Gå til Google-kontoen din.
  2. Klikk på Data og personlig tilpasning i navigasjonspanelet til venstre.
  3. Klikk på Administrer aktivitetslagringen din under «Aktivitetslagring».
  4. Slå av aktiviteten du ikke vil lagre.

Merk: Noen former for aktivitet inkluderes ikke i Min aktivitet.

Stopp lagring av aktivitet midlertidig

Du kan søke og surfe privat på nettet.

Merk: Hvis du logger på Google-kontoen din i et vindu for privat surfing, kan søkeaktiviteten din bli lagret i den kontoen.

Løs problemer

Slettet aktivitet vises i Min aktivitet

• Sjekk at enheten er koblet til internett. Hvis du har slettet elementer fra Min aktivitet på én enhet, kan de fortsatt vises på andre enheter som er uten nett. Når disse enhetene kobles til internett, fjernes elementene.
  • Tøm bufferen og slett informasjonskapslene.

Slik slettes aktiviteten din

Når du velger å slette aktivitet manuelt eller aktivitet slettes automatisk basert på innstillingen din for automatisk sletting, begynner vi umiddelbart å fjerne aktiviteten fra produktet og systemene våre.

Først tar vi sikte på umiddelbart å sørge for at dataene ikke er synlige, og de kan ikke lenger brukes for å tilpasse Google-opplevelsen din.

Deretter starter vi en prosess som er utarbeidet for å fullstendig slette dataene fra lagringssystemene våre på en trygg måte.

I tillegg til å hjelpe deg med å slette data manuelt eller automatisk kan Google slette enkelte aktivitetstyper tidligere, når de ikke lenger er nyttige for å forbedre opplevelsen din.

For begrensede formål, for eksempel forretningsmessige eller juridiske krav, kan Googleoppbevare visse typer data over en lengre periode.