Slett søke- og surfeaktiviteten

Søke- og surfeaktiviteten din lagres i nett- og app-aktiviteten når den er slått på og du er pålogget Google-kontoen din. Du kan kontrollere hva som lagres, og du kan slette det eller slå av innstillingen når du vil.

Slett søke- og surfeaktiviteten din

Du kan slette de tidligere søkene dine og annen aktivitet fra siden for nett- og app-aktivitet. Finn ut mer om hva som lagres i nett- og app-aktiviteten din.

Datamaskiner

Slett ett element av gangen

1. Gå til Nett- og appaktivitet-siden.
  2. Merk av i rutene ved elementene du vil fjerne.
  3. Klikk på Fjern elementer øverst på siden.

Slett flere

1. Gå til Nett- og appaktivitet-siden.
  2. Trykk på Alternativer øverst til høyre Settings > Fjern elementer.
  3. Velg hvor lang tid tilbake du vil slette loggen. (Hvis du vil fjerne alle elementene, velger du Tidenes morgen.)
  4. Klikk på Fjern.

Merk: Hvis du har aktivert alternativet for å inkludere logg fra Chrome og andre apper i nett- og app-aktiviteten din, kan du gå til siden for annen nett- og app-aktivitet for å se denne informasjonen. Hvis du bare vil fjerne den ekstra nett- og app-aktiviteten fra en bestemt enhet, velger du enheten i rullegardinmenyen Fjern elementer.

I Android-appen

Tips: Hvis du vil slette de nylige søkene dine under søkefeltet, kan du trykke og holde på søket du vil slette > OK. Søket slettes da fra Google-appen samt nett- og app-aktiviteten din.

Slett ett element av gangen

1. Gå til Nett- og appaktivitet-siden.
  2. Merk av i rutene ved elementene du vil fjerne.
  3. Trykk på Fjern elementer øverst på siden.

Slett flere

1. Gå til Nett- og appaktivitet-siden.
  2. Trykk på Alternativer øverst til høyre Settings > Fjern elementer.
  3. Velg hvor lang tid tilbake du vil slette loggen. (Hvis du vil fjerne alle elementene, velger du Tidenes morgen.)
  4. Trykk på Fjern.

Merk: Hvis du har aktivert alternativet for å inkludere logg fra Chrome og andre apper i nett- og app-aktiviteten din, kan du gå til siden for annen nett- og app-aktivitet for å se denne informasjonen. Hvis du bare vil fjerne den ekstra nett- og app-aktiviteten fra en bestemt enhet, velger du enheten i rullegardinmenyen Fjern elementer.

I iPhone- eller iPad-appen

Alle søk du gjør via Google-appen, lagres i iPhone eller iPad (i enhetsloggen) og dessuten i nett- og app-aktiviteten.

Slett nylige søk fra enheter

Når du søker i Google-appen, kan du se at nylige søk vises som forslag under søkefeltet. Du kan slette disse søkene direkte fra søkefeltet.

1. Åpne Google-appen .
  2. Trykk i søkefeltet som vises når du åpner appen.
  3. Sveip søket du vil fjerne, mot venstre.
  4. Trykk på Slett.

Merk: Alle søkene du har slettet fra under søkefeltet, slettes også fra enhetsloggen på iPhone eller iPad, men en kopi av søkene blir liggende i søkeloggen din.

Slett alle tidligere søk på enheter
  1. Åpne Google-appen .
  2. Trykk i søkefeltet som vises når du åpner appen.
  3. Trykk på Vis søkeloggen
  4. Oppe til høyre trykker du på Slett alt > Tøm loggen på enheten.

Merk: Alle søkene du har slettet fra under søkefeltet, slettes også fra enhetsloggen på iPhone eller iPad, men en kopi av søkene blir liggende i søkeloggen din.

Slutt å lagre søk på enheten
  1. Åpne Google-appen .
  2. Øverst til venstre på startskjermen trykker du på bildet ditt.
  3. Trykk på Personvern > Surfing.
  4. Slå av «Logg lagret på enheten» (grå). Når logg lagret på enheten er slått av, blir ikke nye søk lagret på enheten. Og sidene du besøker, blir heller ikke lagret i «Sist brukte».
Slett søk fra nett- og app-aktiviteten

Alle søkene du har slettet fra under søkefeltet, slettes også fra enhetsloggen på iPhone eller iPad, men en kopi av søkene blir liggende i nett- og app-aktiviteten din. Følg instruksjonene nedenfor for å fjerne søkene fra nett- og app-aktiviteten.

Slett ett element av gangen

1. Gå til Nett- og appaktivitet-siden.
  2. Merk av i rutene ved elementene du vil fjerne.
  3. Trykk på Fjern elementer øverst på siden.

Slett flere

1. Gå til Nett- og appaktivitet-siden.
  2. SettingsTrykk på Alternativer øverst til høyre > Fjern elementer.
  3. Velg hvor lang tid tilbake du vil slette loggen. (Hvis du vil fjerne alle elementene, velger du Tidenes morgen.)
  4. Trykk på Fjern.

Merk: Hvis du har aktivert alternativet for å inkludere logg fra Chrome og andre apper i nett- og app-aktiviteten din, kan du gå til siden for annen nett- og app-aktivitet for å se denne informasjonen. Hvis du bare vil fjerne den ekstra nett- og app-aktiviteten fra en bestemt enhet, velger du enheten i rullegardinmenyen Fjern elementer.

I mobilnettlesere

Slett ett element av gangen

1. Gå til Nett- og appaktivitet-siden.
  2. Merk av i rutene ved elementene du vil fjerne.
  3. Trykk på Fjern elementer øverst på siden.

Slett flere

1. Gå til Nett- og appaktivitet-siden.
  2. Trykk på Alternativer øverst til høyre Settings > Fjern elementer.
  3. Velg hvor lang tid tilbake du vil slette loggen. (Hvis du vil fjerne alle elementene, velger du Tidenes morgen.)
  4. Trykk på Fjern.

Merk: Hvis du har aktivert alternativet for å inkludere logg fra Chrome og andre apper i nett- og app-aktiviteten din, kan du gå til siden for annen nett- og app-aktivitet for å se denne informasjonen. Hvis du bare vil fjerne den ekstra Nett- og app-aktiviteten fra en bestemt enhet, velger du enheten i rullegardinmenyen Fjern elementer.

Slå av nett- og app-aktiviteten

Du kan slå av loggen for å hindre at fremtidige søk lagres.

1. Gå til Kontologg-siden.
  2. Trykk på Pause > Sett logg på pause.

Tips: Hvis du iblant ønsker å hindre at søkene dine lagres, kan du søke i et inkognitovindu i Google Chrome mens du ikke er logget på Google-kontoen din. Hvis du bruker en annen nettleser enn Google Chrome, må du se i nettleserens egne instruksjoner for å sjekke om den har en lignende privat surfemodus.

Leserlogg

Søkene dine og nettstedene du går til, kan også lagres i nettleseren eller i Google-verktøylinjen. Finn ut mer om hvordan du sletter loggen din i Chrome, Safari, Internet Explorer, Google-verktøylinjen og Firefox.

Problemer med å slette loggen

Slettede loggoppføringer i rapporten din for kontoaktivitet

Noen ganger kan søkene du sletter fra loggsiden, fortsatt være synlige i Google-oversikten i en kort periode.

Søkene vises fortsatt i nett- og app-aktiviteten din etter at du har slettet dem

Hvis søkene fremdeles vises etter at du har slettet dem, kan du prøve å tømme nettleserens buffer og fjerne informasjonskapslene.

Hva skjer med søk- og surfeaktiviteten når den slettes?

Når du sletter elementer fra nett- og app-aktiviteten, er de ikke knyttet til Google-kontoen din lenger. Google kan imidlertid lagre aktivitet separat for å hindre nettsøppel og misbruk, og for å forbedre tjenestene.

hc_author_kelly

Denne hjelpesiden er skrevet av Kaley, som jobber for brukerstøtteteamet for Google-kontoer. Legg gjerne igjen forslag til hvordan artikkelen kan forbedres.