Slet din aktivitet

Når du bruger Googles websites, apps og tjenester, gemmes dele af din aktivitet på din Google-konto. Du kan se og slette denne aktivitet i Min aktivitet, og du kan til enhver tid stoppe med at gemme de fleste aktiviteter.

Slet al aktivitet

1. Gå til myactivity.google.com på din computer.
  2. Klik på Slet oven over din aktivitet.
  3. Klik på Altid.
  4. Klik på Næste og derefter Slet.

Slet individuelle aktivitetselementer

Dette kan f.eks. omfatte en søgning, du foretog på Google, eller et website, du besøgte i Chrome:
  1. Gå til myactivity.google.com på din computer.
  2. Rul ned til din aktivitet.
  3. Find det element, du vil slette. Der er flere måder at finde et element på. Du kan f.eks.:
    • Se en bestemt dag.
    • Søge eller bruge filtre.
  4. På det element, du vil slette, skal du klikke på Slet .

Slet aktivitet efter dato eller produkt

1. Gå til myactivity.google.com på din computer.
  2. Rul ned til din aktivitet.
  3. Filtrér din aktivitet. Du kan filtrere din aktivitet efter både dato og produkt på samme tid.
    • Sådan filtrerer du efter dato: Vælg Kalender event. Vælg derefter en dato for at se aktivitet fra før denne dato.
    • Sådan filtrerer du efter produkt: Vælg Søg Søg. Vælg derefter de produkter, du vil medtage i din søgning. Nogle Google-produkter gemmer ikke aktivitet i Min aktivitet.
  4. Slet aktivitet.
    • Sådan sletter du al aktivitet, du har fundet ud fra din filtrering: Ud for søgefeltet skal du vælge Slet og derefter Slet resultater.
    • Sådan sletter du bestemte elementer: Vælg Slet på det element, du vil slette.

Slet din aktivitet automatisk

Du kan automatisk slette dele af aktiviteten på din Google-konto.

1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og privatliv til venstre.
  3. Klik på en indstilling for aktivitet eller historik, som du vil angive automatisk sletning for, under "Indstillinger for historik".
  4. Klik på Automatisk sletning.
  5. Brug knappen til at vælge, hvor længe du vil gemme din aktivitet og derefter Næste og derefter Bekræft for at gemme dit valg.

Tip! Nogle aktiviteter kan udløbe hurtigere end den tidsramme, du vælger. Lokationsoplysninger om din enheds omtrentlige område og IP-adresse slettes f.eks. automatisk fra Web- og appaktivitet efter 30 dage.

Slet aktivitet andre steder

Din aktivitet gemmes muligvis andre steder end i Min aktivitet. Hvis du f.eks. har aktiveret Lokationshistorik, gemmes aktiviteten for denne på din tidslinje i Maps i stedet. Du kan slette det meste af den aktivitet, der gemmes disse steder.

Slet anden aktivitet, der er gemt på din konto

1. Gå til myactivity.google.com på din computer.
  2. I søgefeltet oven over din aktivitet skal du klikke på Mere Mere og derefter Anden Google-aktivitet.
  3. Herfra kan du:
    • Slette en bestemt aktivitet: Under den pågældende aktivitet skal du klikke på Slet og derefter Slet.
    • Finde ud af, hvor du sletter den ønskede aktivitet: Klik på Besøg, Vis eller Administrer under aktiviteten.

Slet browseraktivitet

Din aktivitet gemmes muligvis i din browser, selvom du sletter den fra Min aktivitet.

Deaktiver og slet aktivitet

Du kan administrere de fleste af oplysningerne i Min aktivitet.

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og privatliv til venstre.
  3. Klik på en aktivitet eller historikindstilling, du ikke vil gemme, under "Indstillinger for historik".
  4. Vælg Deaktiver under den indstilling, du ikke vil gemme.
  5. Følg vejledningen for at deaktivere indstillingen, eller vælg Deaktiver eller Deaktiver, og slet aktivitet.
    • Hvis du vælger Deaktiver, og slet aktivitet, skal du følge vejledningen for at vælge og bekræfte, hvilken aktivitet du vil slette.

Tip! Det er ikke al aktivitet, som medtages i Min aktivitet.

Stop midlertidigt med at gemme aktivitet

Du kan søge og bruge internettet privat.

Tip! Hvis du logger ind på din Google-konto i et privat browservindue, gemmes din søgeaktivitet muligvis på denne konto.

Løs problemer

Slettet aktivitet vises i Min aktivitet

• Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet. Hvis du sletter elementer fra Min aktivitet på én enhed, vises de muligvis stadig på andre enheder, der er offline. Når enheden opretter forbindelse til internettet, fjernes elementerne.
  • Ryd cache og cookies.

Sådan slettes din aktivitet

Når du vælger at slette aktivitet manuelt, eller aktiviteten slettes automatisk baseret på din indstilling for automatisk sletning, starter vi straks processen med at fjerne den fra produktet og vores systemer.

Først og fremmest bestræber vi os på at sikre, at dataene ikke længere vises, og at de ikke kan bruges til at tilpasse din Google-oplevelse.

Derefter igangsættes processen med at slette dataene fuldstændigt og på forsvarlig vis fra vores lagersystemer.

Ud over at hjælpe dig med at slette data manuelt eller automatisk, kan Google slette visse typer aktivitet tidligere, når de ikke længere kan bruges til at forbedre din oplevelse.

Google kan opbevare visse typer data i en længere periode til begrænsede formål, f.eks. i forbindelse med forretningsmæssige eller juridiske krav.

Luk søgning
Google-apps