Suprimir la vostra activitat

En utilitzar llocs web, aplicacions i serveis de Google, algunes de les activitats es desen al vostre Compte de Google. Podeu cercar i suprimir aquesta activitat a la secció La meva activitat, i podeu deixar de desar gran part de l'activitat en qualsevol moment.

Suprimir tota l'activitat

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a myactivity.google.com.
  2. A sobre de la vostra activitat, toqueu Suprimeix .
  3. Toqueu Sempre.
  4. Toqueu Següent i, a continuació, Suprimeix.

Suprimir elements d'activitat concrets

Per exemple, per suprimir una cerca que hàgiu fet a Google o un lloc web que hàgiu visitat amb Chrome:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a myactivity.google.com.
  2. Desplaceu-vos cap avall fins a la vostra activitat.
  3. Cerqueu l'element que vulgueu suprimir. Podeu cercar-lo de diverses maneres, per exemple:
    • Navegueu per dia.
    • Cerqueu l'element o utilitzeu filtres.
  4. A l'element que vulgueu suprimir, toqueu Suprimeix .

Suprimir l'activitat per data o producte

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a myactivity.google.com.
  2. Desplaceu-vos cap avall fins a la vostra activitat.
  3. Filtreu la vostra activitat. Podeu filtrar per data i per producte alhora.
    • Per filtrar per data: toqueu Calendari Esdeveniment. Per cercar l'activitat anterior a una data, trieu la data.
    • Per filtrar per producte: toqueu Cerca Cerca. A continuació, seleccioneu els productes que vulgueu incloure. Alguns productes de Google no desen l'activitat a La meva activitat.
  4. Suprimiu l'activitat.
    • Per suprimir tota l'activitat que hàgiu filtrat: al costat de la barra de cerca, toqueu Suprimeix i, a continuació, Suprimeix els resultats.
    • Per suprimir elements concrets: a l'element que vulgueu suprimir, toqueu Suprimeix .

Suprimir l'activitat automàticament

Podeu suprimir automàticament part de l'activitat del vostre Compte de Google.

1. Obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i toqueu Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  3. Desplaceu-vos fins a "Configuració de l'historial".
  4. Toqueu l'opció de configuració d'activitat o d'historial que vulgueu suprimir automàticament.
  5. Desplaceu-vos i toqueu Supressió automàtica.
  6. Toqueu l'opció per definir quant de temps voleu conservar l'activitat i, a continuació, Següent i, a continuació, Confirma per desar l'opció triada.

Consell: pot ser que algunes activitats caduquin abans que passi el període de temps que trieu. Per exemple, la informació d'ubicació sobre l'àrea general i l'adreça IP del dispositiu se suprimeix automàticament d'Activitat al web i en aplicacions al cap de 30 dies.

Suprimir l'activitat en altres llocs

Pot ser que la vostra activitat es desi en altres llocs a part de La meva activitat. Per exemple, si heu activat l'historial d'ubicacions, aquesta activitat es desa a la cronologia de Maps. Podeu suprimir la major part de l'activitat desada en aquests llocs.

Suprimir altres activitats desades al compte

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a myactivity.google.com.
  2. A sobre de l'activitat, a la barra de cerca, toqueu Més Més i, a continuació, Altres activitats de Google.
  3. Aquí podeu:
    • Suprimir activitats concretes: a sota de l'activitat, toqueu Suprimeix.
    • Cercar on voleu suprimir l'activitat: a sota de l'activitat, toqueu Visita, Mostra o Gestiona.
Suprimir l'activitat del navegador

Pot ser que l'activitat s'emmagatzemi al navegador, encara que la suprimiu de La meva activitat.

Desactivar i suprimir activitat

Podeu controlar la major part de la informació que hi ha a La meva activitat.

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", toqueu l'opció de configuració d'activitat o d'historial que no vulgueu desar.
  4. A l'opció de configuració que no vulgueu desar, seleccioneu Desactiva.
  5. Seguiu els passos per desactivar l'opció de configuració o bé trieu l'opció Desactiva o Desactiva i suprimeix l'activitat.
    • Si trieu Desactiva i suprimeix l'activitat, seguiu els passos per seleccionar i confirmar quina activitat voleu suprimir.

Consell: algunes activitats no s'inclouen a La meva activitat.

Deixar de desar l'activitat temporalment

Podeu fer cerques al web i navegar-hi de manera privada.

Consell: si inicieu la sessió al vostre Compte de Google en una finestra de navegació privada, pot ser que l'activitat de cerca es desi en aquest compte.

Solucionar problemes

L'activitat suprimida es mostra a La meva activitat

• Assegureu-vos que el dispositiu estigui connectat a Internet. Si suprimiu elements de La meva activitat en un dispositiu, pot ser que es continuïn mostrant als dispositius que no estiguin connectats. Quan el dispositiu es connecti a Internet, els elements se suprimiran.
  • Esborreu la memòria cau i les galetes.

Com se suprimeix l'activitat

Quan decidiu suprimir l'activitat manualment o bé se suprimeix automàticament en funció de la configuració de supressió automàtica, iniciem immediatament el procés de supressió de l'activitat del producte i dels nostres sistemes.

En primer lloc, el nostre objectiu és suprimir-la immediatament dels llocs on és visible; així dades ja no es podran utilitzar per personalitzar la vostra experiència a Google.

A continuació, iniciem un procés dissenyat per suprimir completament i de manera segura aquestes dades dels nostres sistemes d'emmagatzematge.

A més d'ajudar-vos a suprimir dades de manera manual o automàtica, és possible que Google suprimeixi alguns tipus d'activitat abans, quan deixin de ser útils per millorar la vostra experiència.

Amb finalitats limitades, com ara requisits empresarials o legals, Google pot conservar determinats tipus de dades durant un període més llarg de temps.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google